Się was o coś pytam, Łuckoś, nie zmykajcie mi tu tanim chwytem
ciepło, ciepło...
Wyczerpany to był chyba Veles przy nagrywaniu swojej drugiej płyty, sądząc po tym, jak anemicznie ona brzmi
A ty dalej tu? Nie warto posluchać mgiełki vel "black metalu dla dorosłych"? albo pospuszczać się nad wywiadem z tym klaunem z mgły?porwanie w satanistanie pisze: ↑rok temuWyczerpany to był chyba Veles przy nagrywaniu swojej drugiej płyty, sadząc po tym, jak anemicznie ona brzmi![]()
13 lat temu zabawiłem tu z miesiąc, może dwa, teraz mozliwe, że dłużej. Z chęcia poznęcam się nad debilami mówiącymi że mgła to czołówka polskiego blackuporwanie w satanistanie pisze: ↑rok temuCiekawi mnie, jak długo będziesz zapewniał tu rozrywkę. Nieś płomień wysoko, bo liczę na co najmniej cały weekend!
Ktoś z użytkowników wrzucał zdjęcia z Twoich chrzcin?
nie wiem popytaj. a z twoich?
Fajnie jak ktoś wystawia o kimś tezy a potem w domyśle używa ich jako pewników. naprawdę ciekawe. Szkoda że musimy tu za przykłady podawać w dyskusji zespoliki typu mgła i gruzja no ale cóż. Wystarczy przesledzic poczatek tego wątku i ze zrozumieniem przeczytać to co napisałem. napisałem zasadniczo dokładnie to co ty.TITELITURY pisze: ↑rok temuO, nowy zbuntowany metalowiec nauczył się obsługi forum. Z tego zawsze jest fun, ale chyba już nie dla mnie, bo jakoś doszedłem tylko do momentu, w którym padło stwierdzenie, że teksty Veles, to dziecinada, a mgła ma mądre. O ile z pierwszą częścią stwierdzenia mogę się zgodzić, o tyle stoję na stanowisku, że teksty tych wszystkich nowomodnych kapel, szczególnie te próbujące zahaczać o rejony literackie, jak np. Gruzja przerabiająca sobie wiersze rodzimych poetów, nie są mądre lecz prxeintelektualizowane, tak jak ich odbiorcami nie są ludzie mądrzy ( nikt mądry nie słucha przecież metalu), lecz wyksztalciuchy. Stąd płynie wniosek, że lepsze zespoły dziecinne, a szczere w swoim przekazie, niż nadęte bufony, którym zdaje się, że eksplorują jakieś nowe rejony muzyczne. Jest w tym dla mnie tyle pozy, że już samo podejście do tej muzyki stanowi dla mnie wyzwanie. Są od tej reguły oczywiście wyjątki, ale nie w Polsce.![]()
Trudno powiedzieć. Grunt, że dokumentacja z Twoich chrzcin zachowała się w forumowym archiwum:
no no ruchanie w satanistanie zaimponowałeś mi
Nic z tego. Rozumiem, że się może marzyć, ale powiem brutalnie wprost, żebyś się na próżno nie nakręcał - z tej strony hetero, żonaty. Ruchanie w satanistanie zastrzeżone dla jednej tylko królewny.
Niech to zdanie będzie pięknym zakończeniem tego wątkuTITELITURY pisze: ↑rok temu...stąd płynie wniosek, że lepsze zespoły dziecinne, a szczere w swoim przekazie, niż nadęte bufony, którym zdaje się, że eksplorują jakieś nowe rejony muzyczne
Tworzenie faktów to jak widać twoja domena. Ciekaw jestem co naczelny farmazoniarz jeszcze nawymyśla - nie zawiedź mnie.porwanie w satanistanie pisze: ↑rok temuXeniu, żeby było jasne: nie zgłaszam żadnych obiekcji co do naszej współpracy. Umówiliśmy się, że Ty co najmniej do Niedzieli pełnisz na forum funkcję klauna, ja zaś z życzliwego serca robię za to dla Ciebie laurki. W mojej opinii jak dotąd obie strony wypełniają swoje zobowiązania sumiennie.
Skoro milczy od 2004 to chyba już nic... Chyba że jakaś okolicznościowa reaktywacja na święto lasu.
Gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem to nie musiałbyś tracić czasu.