Vexatus pisze: ↑5 lata temu
No tak właśnie podejrzewałem, że niczego konkretnego się nie dowiem.
Ale czego chcesz się więcej dowiedzieć o muzyce Tsjuder ? To jest totalne gówno opakowane w świecący papierek.
Pewnie miałbym dla nich trochę szacunku gdyby coś wydali dla No Colours (o to pewnie jakiś tam błysk powagi bym znalazł) a tak to zwykłe czerstwe granie.
Baa, oni nawet nie potrafią poważnie wyjść na zdjęciach.
TITELITURY pisze:
Ale nie gadajcie mnie tu, że to jakaś druga liga.
Przecież nikt nie twierdzi, że to druga liga skoro to jest trzecia liga strefa spadkowa a dla mnie to nawet okręgówka.
Nucleator pisze:
Takiego oblicze czarciego metalu lubię, chamskie i kurewsko agresywne.
Oj kolega to chyba nie słyszał dobrego, jeszcze raz powtórzę, dobrego chamskiego i kurewsko agresywnego black metalu.
dj zakrystian pisze:
to bardziej wczesny Darkthrone worship, ten do Transylvanian Hunger włącznie.
Darkthrone worship to też trzeba umieć porządnie zagrać, odegrać, nagrać itp. Tsjuder nie potrafi a jak chcesz posłuchać prawdziwy worship dla Darkthrone to polecam posłuchać demo albo płytę Fimbulwinter.
Vexatus pisze:
Mysticum po świetnym i jedynym w swoim rodzaju "In the Streams of Inferno" nagrali po 18 latach gniota, na którym zjadają nie tylko własny ogon, ale nawet własne gówno - gdzie tu innowacja? Arckanum od samego początku gra praktycznie to samo.
A czy ktoś oczekiwał innowacji od drugiej płyty Mysticum ? Ja nawet drugiej płyty nie oczekiwałem.
Stwierdzenie, że Arckanum gra od początku to samo określam jednym słowem "bzdura" ale
@Vexatus mogę Cię usprawiedliwić bo siedzisz w tych obleśnych rowach black metal, jednoosobowy rowach metal więc i postrzeganie lepiej nagranej muzyki masz inne.
Podsumowując wolę posłuchać słodki Dimmu Borgir i mieć fajny ubaw niż katować się Tsjuder a potem szukać szybko papierowej torebeczki.