Lis
Moderator globalny

Lis

Jak nie znasz to Mediolanum Capta Est, ja też średnio znam, kiedyś słuchałem i brzmiało to bardzo dobrze, dobry skład, dobry czas, ale tak odkładam zakup cd, bo zawsze coś innego do kupienia.

Tagi:
Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind

Lis pisze: 3 tyg. temu Jak nie znasz to Mediolanum Capta Est, ja też średnio znam, kiedyś słuchałem i brzmiało to bardzo dobrze, dobry skład, dobry czas, ale tak odkładam zakup cd, bo zawsze coś innego do kupienia.
Dokładnie. Na tym live zajebiście brzmi Fall of Seraphs, bo na werblu jest w którymś momencie taki pusty pogłos i się robi gęsto. No i dla mnie szczytowy moment tego koncertu to From the Dark Past wyrzygane na dwa wokale do spóły z Attilą. No i ten duet Maniac-Attila zrobił pożogę. Jak ktoś ceni Maniaka jako wokalistę, to ta koncertówka to taki must-have dla uszu. Warto.
UP THE VERONICAS
KIERWA TAKE ME ON THE FLOOR TARARATA TARARARA
yog pisze: 2 lata temu polerowanie niemca to kwestia zdrowotna!
Awatar użytkownika
raymoont

raymoont

Lis pisze: 3 tyg. temu Jak nie znasz to Mediolanum Capta Est, ja też średnio znam, kiedyś słuchałem i brzmiało to bardzo dobrze, dobry skład, dobry czas, ale tak odkładam zakup cd, bo zawsze coś innego do kupienia.
Dzięki. Nawet zapomniałem, że kupowałem kawał czasu temu flaki na bandcamp tej koncertówki :)

Pobrałem... będzie dziś słuchane.
Awatar użytkownika
Thorgal
Fallen Angel Of Doom

Thorgal

To tam Maniac wąchał trupa wrony czy mi się coś jebie?
Awatar użytkownika
raymoont

raymoont

Thorgal pisze: 3 tyg. temu To tam Maniac wąchał trupa wrony czy mi się coś jebie?
Martwą wronę (którą trzymał w plastikowym woreczku) wąchał Dead.. Zakopywał też swoje ubrania w ziemi, aby uzyskały zapach rozkładu :) Maniac to raczej gustował w samookaleczaniu na scenie (ewentualnie rzucaniu w publikę różnymi artefaktami, czy częściami garderoby ;-))
Awatar użytkownika
raymoont

raymoont

Koleś dorwał rok temu Necrobutchera na długi wywiad... Facet ewidentnie miał wenę na gadanie (a wiadomo, że nie przepada za wywiadami).. a pytania prowadzącego takie nijakie, że aż zęby bolą. A była okazja popytać o różne fajne rzeczy...