Nie pomogę, bo nie wiem. "Popis możliwości wokalnych plus trochę efektów i drone'u"? Na drugim filmie śpiewa tekst który napisał w enochiańskim.

Nie pomogę, bo nie wiem. "Popis możliwości wokalnych plus trochę efektów i drone'u"? Na drugim filmie śpiewa tekst który napisał w enochiańskim.
Spłoniesz za to stwierdzenie, bluźnierco!
Inności trzeba umieć robić, a Grand Declaration Of War to badziew.
Versatile X pisze: ↑4 lata temuSpłoniesz za to stwierdzenie, bluźnierco!![]()
Inności trzeba umieć robić, a Grand Declaration Of War to badziew.![]()
I came not to send peace but a sword
And I
I have made WAR
A po co? U nas wodomierze odkręcajo, o nazizm oskarzajo, koncerty odwołujo... Atilla wyskoczy gdzieś na trasie w jakimś mundurze albo z piorunem w łapie to potem u nas ktoś narobi syfu i jeszcze im koncert odwołają.yog pisze:Polski na trasie promującej nie przewidziano.
Chyba Cię popierdoliło xD
Czemu tak sądzisz?
To się jeszcze okaże.
Kurwa myślałem, że upaść niżej dla takiego zespołu niż SOM to się nie da. A jednak da się. Witamy w 3 lidze. Oby ich CM chwyciła na multikontrakt a potem nauki w studio W. Sorychty. Ja pierdolę szmaciarze.Wędrowycz pisze: Dobry przykład, też liczę, że z Mayhem będzie podobnie, bo oni zawsze byli "elite" i "top of the line" jak to Necrobutcher gadał po pijakuKrótko mówiąc zawsze robią wszystko po swojemu nie licząc się z innymi i za to ich tak szanuję.
@Vexatus u mnie tak, bo mam wrażenie, że jestem największym fanem Mayhem na tym forum. Stąd ekscytacja, jak zawsze na tego typu news.
Mojej siostry ulubione
Pewno ma to jakis sens, bo na Chimaira tez nie sa proste utworki a dal rade.
http://www.getreadytorock.com/pure_metal/mayhem_interview.htm pisze:Blasphemer, one more clarification for us, if you may. Necrobutcher has been credited as having recorded the bass tunes on "Ordo Ad Chao" but I am sure that I read somewhere that it was actually you that performed such duties. Is that indeed the case and if yes, why?
Blasphemer: Well, I understand that such things can be quite confusing but this is not really a big deal seeing as things like that happen to bands all the time. In this specific case we had to create an album that included many different tones and constant changes in rhythm, the creation of a real mess if you choose, plus most of the parts were finished in the chair of the recording studio - what you could describe, I suppose, as the final nail in the coffin.
We made, of course, plenty of rehearsals for this album but not the complete versions of each song, seeing as each composition continued to evolve in my head during those rehearsals, so instead of having to 'teach' everything to Nercrobutcher in a short period of time, we decided to follow the easy way out which included me recording the bass guitar.
I wasn't really trying to make anything out of this - it's just that this decision of yours looked slightly weird!
Blasphemer: Yes, I can see why that is (laughs). Necrobutcher did record a few parts, though, on "Ordo Ad Chao".
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
A jak opisać Wielką Deklarację ?
Chyba se jajca robisz!
Arcymistrzowskie dziwactwo, ot co.Hajasz pisze: A jak opisać Wielką Deklarację ?
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Gegenaralnie teksciory z GDoW to jest niezła czytanka - dla mnie najwiekszym rozpierdalatorem było o to, z najbardziej przeepickim intrem, jakie ten band zaserwował:
Blackowy "The Wall".