Mam to dvd, jakiejś wielkiej sznyty jej nie robi przecieżKorgullExterminator pisze: ↑4 lata temuMuzyke graja dobra, prywatnie sa pierdolnieci i powinni wszyscy byc na obserwacji psychiatrycznej. Odpalilem swoje stare DVD Live in Marseille 2000 nagrane u zabojadow we Francji, ktora black metalem stoi, nawet dziadek Varg tam zamieszkal. W zakladce Extra Future - Backstage Footage robia skaryfikacje jakiejs dupie, a ta cieszy banana.
Ciebie przerasta dzwiganie tlenu w plucach wiec zamilcz. Chyba ze absolutnie wierzysz w legende Mayhem. Nawet ta pizda Maniac udawal ostro, bral kosy na miesnie zeby zyl nie przekroic. A w wywiadach wielki sadomasochista. Idz pan w uj z tymi tragikomediami z Norwegii. Jeden wielki banal.
Znowu Hajasz i g..no prawda. A pamietne zdjecie:
Ty na prawdę jesteś tumanem. Przecież ci napisałem, że wszyscy wiedzą łącznie z Maćkiem z Klanu, że zdjęcie jest prawdziwe tylko głupi Euro sobie trochę pozmieniał otoczenie aby fotka lepsza wyszła. No i wyszła.KorgullExterminator pisze: ↑4 lata temuFilm to film. Jeszcze wieksza parodia calej historii. Zdjecie tego gnojka ktorego chwalebnie nazwali Deadem jest sfabrykowane. Caly ten norweski legendarny Mayhem story to jeden wielki wal dla baranow takich jak wy. Trzeba byc uposledzonym zeby uwierzyc ze noz po spreparowaniu ramion i szyi denat tak moze odlozyc, a tym bardziej shotgun po odstrzeleniu czerepu. Musicie miec IQ wiewiorki zeby tak sie dac zmanipulowac. Debile?
Na moje oko to fake. I tu nie trzeba byc technikiem kryminalistycznym. Jasno widac ze to nie jest denat, ze flaki i krew sa sztuczne a i sposob ulozenia ostrza i broni sa dalekie od aktu samobojczego. Tu trzeba byc konkretnym debilem zeby uwierzyc ze oto banda dwudziestolatkow wpada i robi taka fotke na miejscu zbrodni a potem ja legalnie upublicznia. W ktorym kurwa kraju na swiecie panuja takie zwyczaje?! Bo nie znam.
A nie słyszałeś o tym, że chłopaki z zespołu sami porobili fotki i sobie je wywołali. Więc o jakim wycieku mówisz ?KorgullExterminator pisze: ↑4 lata temuNie slyszalem zeby takie niecenzuralne zdjecia tak wyciekaly.
No wlasnie. Jeden wielki podrobiony fake. Ty, gdybys uzyl mozgowia, domyslilbys sie ze takich zdjec policja nigdy nie upubliczni. Kurta Cobaina widziales z odstrzelonym mozgiem po samobujstwie??! Tym bardziej te gnojki dwudziestoletnie zesrane po takim akcie nie robilyby zdjec, tylko pospierdalaliby sie pochowac u mamy. Wszystko podrobione jak szkolna legitymacja. Ciekawe ktory szef wytworni metalowej z Niemiec lub Francji to oplacil. Jakas grubsza R.Y.B.A.Hajasz pisze: ↑4 lata temuA nie słyszałeś o tym, że chłopaki z zespołu sami porobili fotki i sobie je wywołali. Więc o jakim wycieku mówisz ?KorgullExterminator pisze: ↑4 lata temuNie slyszalem zeby takie niecenzuralne zdjecia tak wyciekaly.
A widziałeś @KorgullExterminator kiedyś jakieś okładki płyt kapel grających Goregrind? Przecież tam zdjęć z morderstw, a raczej ich efektu końcowego, czyli zwłok, a nie jakiś tam sztucznych kukieł, nie brakuje.KorgullExterminator pisze: ↑4 lata temuTo sobie odsylaj. Jak pokazesz mi kraj w Europie ktory zezwala na legalne upublicznianie zdjec z morderstw i samobojstw, to pogadamy. Sadziles ze Norwegowie by na to zezwolili? Tak, zezwoli bo to fake, pod pretekstem tzw. sztuki gore, tak jak amerykanski Freddy Krueger. Uzyj w koncu mozgowia!
To jest właśnie świat rzeczywisty. Świat, który jest okrutny i w którym są miejsca, gdzie takie zdjęcia się rozchodzą. Generalnie wszelkie jakieś informacje o masakrze czy innych drastycznych zdarzeniach przykuwają uwagę publiki, więc i zdjęć takich jest sporo, zwłaszcza gdzieś w odmętach darknetu. Wiem, pewnie zburzyłem twój idylliczny obraz, jaki sobie w tej pustej łepetynie zakodowałeś. Na twoim miejscu bym się zastanowił ,gdzie jest twój mózg.KorgullExterminator pisze: ↑4 lata temuNie chce mi sie juz nawijac o tym temacie. Denerwowalbym sie gdyby mnie tak obcy ludzie fotografowali, a potem rozsylali w internecie. To kurestwo, poprostu kurestwo. Tak jak te odciete glowy w Syrii i Libii, zagazowane dzieciaki w Iraku i Syrii, ofiary holocaustu. Gdzie jest Bog? Gdzie jest ludzkosc, moralnosc?
Polska na ten przykład. Znasz jakiś przepis, który by tego zabraniał? Było sobie kiedyś takie kolorowe pisemko "Zły", które w całości bazowało na tego typu materiałach. Kupiłem sobie kiedyś jeden numer w kiosku, gdzie leżał nieopodal "Poradnika Domowego", za wkładkę robiły zdjęcia z sekcji zwłok noworodków.KorgullExterminator pisze: ↑4 lata temuTo sobie odsylaj. Jak pokazesz mi kraj w Europie ktory zezwala na legalne upublicznianie zdjec z morderstw i samobojstw, to pogadamy.
"Zły - Bez przebaczenia" się to nazywało. Gazetka była nieźle poryta jak na ówczesne polskie standardy. Mam tu gdzieś wszystkie numery.porwanie w satanistanie pisze: ↑4 lata temuByło sobie kiedyś takie kolorowe pisemko "Zły", które w całości bazowało na tego typu materiałach.
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Są tacy magicy, którzy potrafią zniszczyć wszystko...
Całkiem ogarnięty perkusista mieszka dosłownie kilka domów od mojego, tylko jakoś tak się złożyło, że nigdy nie mogliśmy się dogadać i zrobić czegoś co by miało przysłowiowe ręce i nogi.deathwhore pisze: Jeżeli dalej się bawisz w grindcore, to przecież w tej muzyce możesz sobie znaleźć perkusistę z drugiego końca Polski i spotykać się tylko na nagrania![]()
To miło, ciągle mam wrażenie, że te dwa albumy Mayhem, w szczególności "Ordo Ad Chao" są bardzo niedoceniane. Ja osobiście ten album uważam za jeden z ich najlepszych, ale napewno nie łatwych w odbiorze, bo już chaotycznych nomen omen w swojej strukturze, a brzmienie też niezbyt ułatwia sprawę. Jednak na tyle mocno przewałkowałem ten album że mi podszedł stosunkowo szybko.