Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Brzmi cholernie ciekawie. Ostatnio robiłem sobie powtórkę i tak myślałem, czy coś jeszcze od nich usłyszę.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

A wg mnie bardzo średnio ale nie oceniajmy po 1 numerze..
Jeśli chcą wskoczyć w lukę, która powstała po zakończeniu muzycznej przygody WTZ lub być polskim Manes to będzie baaaaaaaaaaaardzo ciężko :D
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
Molotow 666
Tormentor

Molotow 666

^ Ciekawe :?:
Awatar użytkownika
Thorgal
Tormentor

Thorgal

Dobrze, że jest to wydawane pod innym sztandarem.
kataton88
Tormentor

kataton88

Zdecydowanie za długi ten kawałek i za dużo tych językowych masturbacji, które same w sobie fajne, acz na dłuższą metę męczą. Ale fajnie, że coś tworzą i na pewno sprawdzę ewentualnego pełniaka.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Dla mnie ten kawałek na pierwszy rzut ucha to niby jest takie proste post-koldłejwowe pierdzenie, ale bardzo dobrze się tego słucha. Bardzo lubię KŁY i z tym projektem zapewne też się polubię.
brzask pisze: miesiąc temu Jeśli chcą wskoczyć w lukę, która powstała po zakończeniu muzycznej przygody WTZ lub być polskim Manes to będzie baaaaaaaaaaaardzo ciężko :D
Serio słyszysz tu jakieś wutezety?
P.V.S. ;)
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

A po co tak dosłownie od razu? Bardziej chodziło o kierunek który obrali metalowcy.
Ale tak, i sam w zasadzie sobie odpowiedziałeś na początku - gdzieś to tam zmierza w podobne zimnofalowe i postpunkowe WTZ-owe okolice.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Nawet na debiucie było trochę post punka, więc naturalna ewolucja.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem