Chociaż nie, tego gdzie jest jego grób to nie wiedziałem bo i też po prawdzie to akurat specjalnie mnie nie interesowało

Chwilę zajęło mi zrozumienie tego, ale potem pojąłem cały szczwany plan. Koleś zamierzał sterroryzować Fenriza nożami, związać go łańcuchami i tak długo kazać czytać wywiady z chujowymi kapelami oraz oglądać reklamujące je flayersy, aż ten wyzionąłby ducha. Hitchcock mógłby się od niego uczyć. Ale co tu dużo gadać. Na taki plan mógł wpaść wyłącznie człowiek tworzący tak genialną kapelę jak Infernum.Żeby ziścić plan zgładzenia legendy norweskiego black metalu, spakował cały ekwipunek, w którego poczet wchodziły: noże, łańcuchy, trochę wywrotowych blackmetalowych zinów i flyersów . Tak uzbrojony (...)
Może akurat po skoku trafił w takie podłoże i się dowiedział
Nie wiem ale znał takie powiedzenie "Weź ten zbiór knowań, który nazywasz trollowaniem i wsadź se w dupę, razem z długopisem, Rysiek".
No śmiechem, cierpliwy ze mnie człek, ale z tym tworem było naprawdę ciężko...
Soon there will be a compilation released, from with all the proceeds will be given to bands and people in need from the Ukrainian Pagan and BM scene (Including a help to rebuild the iconic Kolovorot store in Kharkov).
The labels Heritage Recordings, EastSide, Werewolf Promotion and Witches Sabbath will soon provide more information on the subject.
Most of the invited bands have already recorded their songs, and Graveland is just recording a new one intended especially for this release. Polish scene to the Brothers from Ukraine!
Całkiem solidny ten nowy materiał. Ja gravelanda bardzo lubie , nawet bardziej podchodzą mi te rzeczy bardziej pogańskie niż blackowe.