Ale o co chodzi? Bo chyba znowu nie jestem w temacie...
Witching Hour Productions? A kogo okradli i/lub oszukali? Bo naprawdę nie jestem w temacie.yog pisze:o WHP
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Chyba coś Ci się pojebało bo na starej wersji to oprócz mnie i Zsamota to wszyscy lali ale zapewne po kątach jak nikt nie widzi słuchali.
Weź Hajasz, a ja to co? Pokarm dla ryb?
Nic mi się, kolego, nie pojebało. Temat potrafił wisieć na głównej stronie dniami, jak nie tygodniami i codziennie dobywało kilkanaście postów jakie to nie jest super mega fajne, a do tego jeszcze image fajny i w ogóle tematyka jedyna w swoim rodzaju, o i teksty napisane po starorosyjsku czy chuj wie jakiemu, zajebioza i do tego noszą spiczaste czapki, normalnie Cult of Fire, tylko lepszy, bo polski. Dlatego się dziwie, czemu nagle nastąpił zwrot o 180 stopni i wszyscy ich jebią. Dla mnie od samego początku byli po prostu słabi. Poprawna, szybko nudząca się muza - jak @yog powiedział - przebojowe dla całej rodziny. Przy 3 kawałku zaczynam ziewać.Hajasz pisze: ↑4 lata temuChyba coś Ci się pojebało bo na starej wersji to oprócz mnie i Zsamota to wszyscy lali ale zapewne po kątach jak nikt nie widzi słuchali.
Podobnie z Dimmu Borgir nikt nie słucha, nikt nie lubi ale każdy płytę zna na pamięć więc i w przypadku Batushka to tylko zwykłe pierdolenie, przez które wychodzi zwykła zawiść. A z resztą ile razy można pisać jedno i to samo. Ważne, że oni mają wasz hejt w dupie i robią swoje w imię zasady pierdol swoich patrz na zachód tam Cię docenią.
Nawet mam stare flyersy Behemoth z adnotacją z tyłu "Moje flyers tylko na zachód". I co, opłaciło się ? Opłaciło.
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Tak, o to gówno, które Krysiuk musiał ze względu na długi przepisać na syna.
W ostatnim teledysku się z murzynem tuli na golasa i śpiewają!
Ale pierwszy etap działalności też był ździebko śmierdzący i podobny do tej trzeciej czy chuj go zna której tury, od wieków podejrzany heh. Mi osobiście nie przytrafiły sie żadne kłopoty, ale dawno nie brałem nic z WHP . W sumie agonia tez niby złodzieje chuje krętaczowie a mi nigdy nic nie odjebali. Moze kwestia szczęściadeathwhore pisze: ↑4 lata temuTak, o to gówno, które Krysiuk musiał ze względu na długi przepisać na syna.
No to witaj w klubie, mnie też nigdy ani WHP ani Agonia nie zrobiły w chuja, więc zakładam że mam szczęście, bo jednak wiele osób na nich wiesza psy.Metalized pisze: ↑4 lata temuAle pierwszy etap działalności też był ździebko śmierdzący i podobny do tej trzeciej czy chuj go zna której tury, od wieków podejrzany heh. Mi osobiście nie przytrafiły sie żadne kłopoty, ale dawno nie brałem nic z WHP . W sumie agonia tez niby złodzieje chuje krętaczowie a mi nigdy nic nie odjebali. Moze kwestia szczęścia
http://www.nwnprod.com/forum/viewtopic. ... 84#1077084
Ja nigdy nie zostałem źle przez WHP potraktowany, ale i Agonia zawsze ok.Wędrowycz pisze: ↑4 lata temuNo to witaj w klubie, mnie też nigdy ani WHP ani Agonia nie zrobiły w chuja, więc zakładam że mam szczęście, bo jednak wiele osób na nich wiesza psy.Metalized pisze: ↑4 lata temuAle pierwszy etap działalności też był ździebko śmierdzący i podobny do tej trzeciej czy chuj go zna której tury, od wieków podejrzany heh. Mi osobiście nie przytrafiły sie żadne kłopoty, ale dawno nie brałem nic z WHP . W sumie agonia tez niby złodzieje chuje krętaczowie a mi nigdy nic nie odjebali. Moze kwestia szczęścia
Niczym bo to nie jest zajebiste granie, ale mi się podobają wspomniane chórki, klimat i najbardziej kawałek nr 4 (największy doom chyba na płycie) chociaż "piątka" z wokalami jakiejś starej kurwy też jest dobry, najbardziej dojebane chórki w kawałku nr 7, ogólnie tremola we wszystkich kawałkach są fajne. Oczywiście są zespoły, które robią to wszystko lepiej, są też takie, które są chujowsze. Jebać.
Merci Kwiatuszku
o do chuja jakie czupiradło. bez kitu ten kaptur to chyba najlepsze wyjście było
No i? Bart gra tu i tu. Wygląda tam samo, tylko że schowany pod kapturem.
Oto wielka tajemnica wiary, głosimy śmierć twoją panie jezu.yog pisze:a co to, jakaś wielka tajemnica?