Awatar użytkownika
Epoxx
Tormentor

Hell's Coronation

Epoxx 4 lata temu

Obrazek

Obrazek

Nie ma tematu o tej ekipie z Gdańska? Dziwna sprawa. Panowie z Nekkrofukk wydali dwie zajebiste EPki - Antichristian Devotion w 2017 oraz Unholy Blades of the Devil w tym roku.

Zajebisty, czarny jak smoła w piwniczym klimacie black/doom. Temat postanowiłem założyć z powodu info ze strony FB, a mianowicie:
The summer sun gives way to autumn shadows ... This is the beginning of a new decay and corruption, that takes place in our filthy burrow, new rituals for a full album fill the altar for the glory of the Devil...
Czyli kroi się pełny album, a ja zacieram rączki z niecierpliwością.

Skład:
Coffincrusher - Bass, Drums (2016-present) Damage Case, Nekkrofukk (live), ex-Defekator, ex-Deadthorn
Zepar - Guitars, Vocals, Keyboards (2016-present) Nekkrofukk (live), ex-Mastiphal, ex-Deadthorn

Dyskografia:
2017 - Antichristian Devotion [EP]
2018 - Unholy Blades of the Devil [EP]
2018 - Cadaveric Goatserpents' Coronation [split]
2019 - Triumphant Ancient Sabbath [kompilacja]
2019 - Ritual Chalice of Hateful Blood
2020 - Overdose of the Blasphemous Nectar [split]
2021 - Morbid Spells [EP]
2021 - Morbid Spells / De Tyrannide Daemonum [split]

MA: https://www.metal-archives.com/bands/He ... 3540426806
BC: https://godzovwarproductions.bandcamp.com/music
BC: https://blackdeathprod.bandcamp.com/music
if you can find it on the internet, it's not underground.
Awatar użytkownika
Pioniere
Moderator globalny

Pioniere 4 lata temu

Jakiś czas temu wrzucałem do shouta, a może i do Czego Słucham, nie pamiętam już. Mnie sie podobało, a że nie było zainteresowanych, więc se odpuściłem z zakładaniem wątku.
Awatar użytkownika
Vortex
Tormentor

Vortex 3 lata temu

Przesłuchałem ich jakby nie patrzeć longplayowy debiut "Ritual Chalice of Hateful Blood" i jakoś mnie nie porwało, oto okładeczka.

Obrazek
"Between Shit and Piss we are Born"
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz 3 lata temu

Też dzisiaj to obsłuchiwałem i strasznie się wkurwiałem kiedy fajne kawałki inspirowane wczesnym Samael przeplatają nudną sraką.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Metalized
Tormentor

Metalized 3 lata temu

Ritual Chalice jeszcze nie wpadło mi w łapska, a poprzednie materiały wchodzą dość przyjaźnie. Ja tam jestem dość za chociaz pewnie nie zostanie to megahitem
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor
Lokalizacja: Światowa stolica beztalencia, bagiennej gorączki i nędzy duchowej

Vexatus 2 lata temu

Nie wiem jakim cudem do tej pory nie słyszałem o tym projekcie. Dzisiaj natknąłem się przypadkiem na kompilację "Triumphant Ancient Sabbath" i tak mnie wzięło, że z miejsca sobie wersję DIE HARD na dwóch plackach zamówiłem. Coś pięknego. :) Pełniaka jeszcze nie słyszałem, ale jeśli utrzymali poziom poprzednich mniejszych materiałów to powinno mi przypaść do gustu.

Awatar użytkownika
Pioniere
Moderator globalny

Pioniere 2 lata temu

To pewnie temu, że nie odbierałeś bardzo długo mojej pm-ki i wykasowałem wiad. polecankę z debiutancką EP-ką i info nie dotarło.
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz 2 lata temu

Vexatus pisze:
2 lata temu
Pełniaka jeszcze nie słyszałem, ale jeśli utrzymali poziom poprzednich mniejszych materiałów to powinno mi przypaść do gustu.
Pełniak to w 50% zajebiste granie i w 50% totalna padaka.
GRINDCORE FOR LIFE

Wróć do „Black Metal”