Cześć, nie wiem gdzie się takie rzeczy wrzuca, ale znalazłem kompletnie nieznaną rzecz godną uwagi - nazwa jakaś zjebana ale muza zajebista.
Dyskografia:
2019 - Entuzjaści Życia [EP]
BC: https://entuzjascizycia.bandcamp.com/music
W temacie masz wymienione. Siekiera, Clan of Xymox czy Mysticum to - jak by nie było - szefowie w swojej klasie, a tu się Entuzjastom dwa bieguny muzyki industrialnej udało połączyć w sensowną całość
Kurwa nie wkładaj mi do ust słów, których nie powiedziałem to raz a po drugie gdzie tam temu do Mysticum a jak już to do tego nowego chujowego. Clan Of Xymox to rockowo gotyckie pedalstwo więc podziękował za takie wzorce. Pewnie na zamku w Bolkowie docenią albo zaproszą na ŚDM.
Hajasz pisze: ↑4 lata temuKurwa nie wkładaj mi do ust słów, których nie powiedziałem to raz a po drugie gdzie tam temu do Mysticum a jak już to do tego nowego chujowego. Clan Of Xymox to rockowo gotyckie pedalstwo więc podziękował za takie wzorce. Pewnie na zamku w Bolkowie docenią albo zaproszą na ŚDM.
EŻ to ewidentny trybut dla post-punka spod znaku Siekiera czy Killing Joke a Ty twierdzisz że to granie dla jakieś tam młodzieży, chyba sam nie rozumiesz co mówisz. Po drugie nie przeklinaj w dyskusji bo to świadczy o prostactwie.
Tylko, że jako przykład podaje się nie te zespoły, hihi.
Ja mysle ze to zasluga lewactwa, globalistow, gender, hipsterstwa, vegetarian i internetu. Inaczej to byśmy kabaretu "patriotycznego" tylko słuchali...