Kal i mocz,nieudana fuzja
Tak powstal zespol Gruzja
Ja ich plyty nie kupie
Ciagle beda w ciemnej dupie.
To obejrzyj video do Opuść Mnie, które na YouTube jest na cenzurowanymOkkultist pisze: Chyba nigdy nie zrozumiem tych zachwytów nad hipsterami z Gruzji...
Niestety kiedyś widziałem to żałosne video i bardzo tego żałuję. Dziwię się, że Godz ov War zaczął wydawać takie gówno. Chyba tylko dla kasy, bo jest hajp na hipsterski post-metal. Wszystkie te zespoły, które wymieniłeś są bardzo przereklamowe, włącznie z chwaloną wszędzie i od wielu lat Furią...Pogan696 pisze: ↑2 lata temuTo obejrzyj video do Opuść Mnie, które na YouTube jest na cenzurowanym. Dla mnie dzięki Furia, która zapoczątkowała niszę w postaci polskiego blacku wjechały takie kapele jak Gruzja, Odraz, Licho, Totenmesse, Thaw, itp. Dzięki Nihil, Stawrogin, Sars, Namtar, Priest, Void, itp.
Przynajmniej w tym się zgadzamy.
Całkiem niezły pomysł.hellpanzer pisze: ↑2 lata temuGruzja stworzy soundtrack do symulatora księdza.
https://www.fxmag.pl/artykul/asmodev-za ... -simulator
Black Lady Pank a.d. 80'. Mi się podoba. Niespotykane brzmienie.hellpanzer pisze: Nowi Gruzini
Gruzja - Vulgator - TBA
The song is a excerpt of "Vulgator" - a soundtrack for the game "Priest Simulator" developed by the studio Asmodev.