- 1
- 2
Tylko przypominam - padło stwierdzenie sugerujące, że na innych materiałach to nie jest "tak naprawdę odkrywcze" i nie jest "(tak naprawdę) łamiące schematy". Przywołane stwierdzenie jest to pierdolenie. Jednym jest sugerowanie tego, co wspomniałem, a czym innym uznanie, że: nooo przecież Into the Pandemonium bardziej eksperymentalne. To drugie to chyba raczej oczywiste.DiabelskiDom pisze: ↑3 lata temuTylko przypominam, że Celtic Frost było tak naprawdę odkrywcze i łamiące schematy jedynie na Into The Pandemonium.
Coroner i Running Wild tez coverowali Beatles. A Ozzy przyznaje, ze to jego ulubiona horda, zreszta tez popelnil cover.deathwhore pisze: ↑3 lata temuMoże tak być z tym the Beatles, przecież Celtic Frost ich coverowało.
Nie bałdzo, bo od początku mówiłem o ITP jako jedynym tak naprawdę odjechanym i eksperymentalnym ich albumie. Stwierdzenie, że "jest to większy eksperyment niż TMT" odnosiło się do Twego zarzutu o moje pierdolenie, że niby wcale nie (gdzie jako poparcie swojej tezy podałeś przykłady z TMT właśnie).yog pisze: ↑3 lata temu
Tylko przypominam - padło stwierdzenie sugerujące, że na innych materiałach to nie jest "tak naprawdę odkrywcze" i nie jest "(tak naprawdę) łamiące schematy". Przywołane stwierdzenie jest to pierdolenie. Jednym jest sugerowanie tego, co wspomniałem, a czym innym uznanie, że: nooo przecież Into the Pandemonium bardziej eksperymentalne. To drugie to chyba raczej oczywiste.