Dla mnie bardziej niepoważne jest to, że ktoś wierzy, że wszystko zostało już nagrane i pokazane światu bo przecież jak to Krzychu ma czelność coś chować przed fanami skoro teraz pogrywa na kalkulatorku.Lis pisze: ↑9 mies. temuNo raczej, teoria że trzyma 30 lat jakieś numery black metalowe na czarną godzinę czy nie wiadomo po co, jest kompletnie niepoważna.
Wydaje jakieś niedopracowane riffy, plumkanie techno casio z tamtych czasów, a nie wydał by regularnych utworów, jak ktoś w ogóle mógł w coś takiego uwierzyć.
No niby w więzieniu pitupitu i srutututu, ale kiedy wyszedł to jednak przeprosił się z Peavey PXD i nagrał trzy gitarowe płyty i czwartą z The Best Of Wczesny Burzum w nowych wersjach.Sierra pisze: ↑9 mies. temuMnie zastanawia jedno: po zapudłowaniu Krzychu stwierdził, że odżegnuje się od blacku i idzie w totalnie inną stronę, no ok, tylko krowa nie zmienia poglądów, ale on w swoich przekonaniach był jednak dość stanowczy. Tworzył co tworzył, unikając gitary, więc czy faktycznie miałby gdzieś w kufrze i chciał wydawać muzę, od której odżegnywał się twardo, namiętnie i zdecydowanie?
Unikał gitary bo nie miał do niej dostępu, a nie że nie chciał. Niby norweski system penitencjarny spoko, ale jego traktowali specjalnie, przynajmniej on tak twierdził.
Tak, miał i wydawał, nawet ostatnio to robił.Sierra pisze: czy faktycznie miałby gdzieś w kufrze i chciał wydawać muzę
Dokładnie tak, wybujałe ego napompowane Nietzschem i Gobineau, próbujące dowartościować się fantazjami na swój temat.TaktycznyPingwin pisze: który o sobie tworzy głównie baśnie
Nic a nic mnie to nie dziwi.dj zakrystian pisze: ↑9 mies. temuJa czytałem, że gitarę to mu zabrano za aroganckie zachowanie przy stole w anzlu.
Krzychu sam się chyba zgubił w swoich bajaniachdj zakrystian pisze: ↑9 mies. temuOn jak Janek Himilshbach opowiada za każdym razem coś innego, no bo ile można pierdolić to samo?
O Polsce gadał, że ostoja wartości europejskich i ma tu przyjaciół. Podobno nawet chciał tu przybyć jak nawiał z puchy. A jakoś 2-3 lata temu Polska już nielubiana, bo katole, bigoteria i o wszystko żale do biednych Niemców. Trudno brać poważnie te jego wynurzenia, na szczęście zostaje świetna muzyka.Sierra pisze: ↑9 mies. temuNic a nic mnie to nie dziwi.dj zakrystian pisze: ↑9 mies. temuJa czytałem, że gitarę to mu zabrano za aroganckie zachowanie przy stole w anzlu.
Krzychu sam się chyba zgubił w swoich bajaniachdj zakrystian pisze: ↑9 mies. temuOn jak Janek Himilshbach opowiada za każdym razem coś innego, no bo ile można pierdolić to samo?
Na temat tych wydarzeń wypowiedział się już chyba każdy zainteresowany i to wielokrotnie. A nie chce mi się wierzyć, że nagle po latach Varg przypomniał sobie coś na tyle istotnego, co znacząco zmieniłoby tę baśń/historię a jednocześnie nie było zwykłym odcinaniem kuponów. Aktualnie moją większą uwagę przykułby wywiad z właścicielem sklepu, który sąsiadował z Helvete.
To jest gdzieś w necie? Mógłbyś zapodać link?
Embark on a culinary odyssey through Thulê, the realm of MYFAROG RPG, with "Traditional Cooking in Thulê". Uncover 80+ recipes inspired by this mystical world, infusing your gameplay with flavorful delights. Elevate your RPG experience by mastering the cooking skill rules, adding a new dimension to your adventures. Unveil the secrets of Thulê's cuisine and unleash your inner epicurean hero!
Opisał wszystkie laski co pucowały mu kapelusz więc coś nowego jest.
No proszę, a gadał u siebie na kanale, że był grzecznym chłopcem za młodu i nie sypiał ze szmulami, bo to szony, a on jest porządny i chuja na śmietniku nie znalazł, bo ruszanie lachonów to niezdrowe, i wbrew tradycjonalizmowi.
Sądzę, że takiego nie ma (chociaż w lokalnych gazetach pewnie nie brakowało "Spokojny chłopak był, zawsze dzień dobry mówił"), aczkolwiek gdyby był to bardziej bym się zainteresował.
Może palił, ale się nie zaciągał.Sierra pisze: No proszę, a gadał u siebie na kanale, że był grzecznym chłopcem za młodu i nie sypiał ze szmulami
O gromadził z ziomalami broń i amunicję na wypadek trzeciej światowej, której to nie mógł się doczekać.
wiki pisze:Alleged bombing plot
The cathedral is also familiar to enthusiasts of Norwegian black metal, as it is featured on the cover artwork of De Mysteriis Dom Sathanas, the 1994 studio album by Mayhem. It was rumored that members of the band who had already been associated with the burnings of other Christian churches in Norway had planned to destroy the cathedral in relation to the release of the album. When police arrested former Mayhem bassist Varg Vikernes on 19 August 1993 they had found 150 kilograms (330 lb) of explosives in his home.