"Symbole satanistyczne budzą jednak zaniepokojenie niezwiązanych z muzyką obserwatorów."yog pisze: ↑5 lata temuA w Rzeszowie może będzie odwołany
https://www.antyradio.pl/Muzyka/Rock-Ne ... olow-21969
No ja właśnie myślałem, że zrobią PDM2 bo kawałki krótkie i płytka ledwie 32 minety, a tu takie cośWędrowycz pisze: ↑5 lata temuWłaśnie takie rockowo/punkowe rytmy, ale jak dla mnie bardzo spoko i wokale świetne, jak zwykle. Tyle, że sam tekst jakiś taki słaby się wydaje...Ogółem jest inaczej niż wcześniej i stopniowo po tym jak Arioch dołączył do składu zaczęły się zmiany muzyczne, już nie tak oczywiste jak wcześniej.
Zakładam, że każdy z nas długoletnich fanów kapeli tak myślał
Oni nigdy finezyjni nie byli, ale tutaj przeszli samych siebieyog pisze: o kurwa jakie prostactwo
(podmieniłem link do spotifaja na youtuba)
Nie podniecajmy się, przyjdzie Hajasz i powie jak jest na prawdęWędrowycz pisze: Zakładam, że każdy z nas długoletnich fanów kapeli tak myślała tu zonk. Ja się cieszę, bo w końcu wyskoczyli (chyba?) z czymś w miarę świeżym jak na ich twórczość.
Luz zią, ja żartowałem tylko
@Wędrowycz nie obrażaj się na śmierć, nie jestem ekspertem od black metalu poza tym, że Marduk black metalu nigdy nie grał.
No dobra na moim ulubionym ich albumie czyli Opus Nocturne trochę grają ale generalnie to taka zwykła pozerka jest. Gdyby pozostali przy death metalu to by nie było problemu ale chcieli być modni no i się zaczęło.
Spokojnie, przecież się nie obrażam
Wcale bym się nie zdziwił...Marduk666 pisze: Całkiem możliwe, że Morgan stwierdził, że pokaże inne oblicze mardukowych wojennych opowieści bo napierdol już był, kilka razy. Jeśli będzie taki punk to kurwa maniana!