Większość płyt po Sardonic to straszna lipa, są też gówna. Z wszystkich można by uzbierać kilka kawałków i zrobić jeden zajebisty album. Więc po co się męczyć jak można włączyć Soulside Journey albo Transilvanian Hunger i posłuchać a potem zadumać się i stwierdzić... kurwa faktycznie obecny Darkthrone to straszna sraka i mieć cichą nadzieję, że Fenriz nie odkryje diabła w blusie z bagien Luizjany albo szantach z Daru Młodzieży.Snaggletooth pisze: ↑5 lat temu mam trochę do nadrobienia - wszystkie płyty po Sardonic Wrath... Ale zrobię to bardzo chętnie i czuję, że będzie zajebiście.![]()
Nie powiem, żebym miał aż tak negatywny stosunek do Darkthrone, ale ta uwaga wydaje mi się celna.mieć cichą nadzieję, że Fenriz nie odkryje diabła w blusie z bagien Luizjany albo szantach z Daru Młodzieży.
Ten patent jest już zaklepany:
Kod: Zaznacz cały
https://www.youtube.com/watch?v=Zxh1RJaBSFU
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Przesłuchałem sobie to wszystko i... nie zgodzę się z tobą (ale niespodzianka).Hajasz pisze: ↑5 lat temu Większość płyt po Sardonic to straszna lipa, są też gówna. Z wszystkich można by uzbierać kilka kawałków i zrobić jeden zajebisty album. Więc po co się męczyć jak można włączyć Soulside Journey albo Transilvanian Hunger i posłuchać a potem zadumać się i stwierdzić... kurwa faktycznie obecny Darkthrone to straszna sraka i mieć cichą nadzieję, że Fenriz nie odkryje diabła w blusie z bagien Luizjany albo szantach z Daru Młodzieży.