Awatar użytkownika
Wicih
Fallen Angel Of Doom

Re: Nekkrofukk

Wicih 7 mies. temu

Vexatus pisze:
7 mies. temu
No ja tego też nie czaję. :D Ja często łażę w bluzaku Nekkrofukk, bo akurat fajny mi się trafił ale tamtego czegoś to bym za cholerę na moje grube cielsko nie wrzucił... :)
Asz ty. Zamożny jak yog. Ja się na żadną bluzę nie załapałem jeszcze. W każdym razie tym razem JAK ZWYKLE lorduś pokazał poziom. Koszulki są naprawdę wporzo
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus 7 mies. temu

Akurat aktualnie nie pracuję na etacie i jestem obecnie zamożny jak mysz kościelna. :(
Awatar użytkownika
Wicih
Fallen Angel Of Doom

Wicih 6 mies. temu

Na Apocalyptic Rites wjechała recka nowego krążka

https://arrundergroundmetal.blogspot.co ... y.html?m=1

Nie do końca się zgodzę z tym że w Nekkrofukk słyszymy zawsze to samo. Moim zdaniem brzmienie z pierwszych epek, a to z Ejakkulation to jednak co innego, nie wspominając o późniejszych wydawnictwach i zajawce nowego materiału. Ale majster mówi że dobre. Ameryki nie odkrywa, ale można przeczytać żeby czekać bardziej
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus 6 mies. temu

Pierwsze dwa pełniaki to brzmieniowo bardzo do siebie zbliżone, ale potem każdy kolejny materiał jest nieco inny. Jak ktoś słyszy tam ciągle to samo to ma gówno w uszach i powinien czym prędzej wyjąć głowę z dupy... ;) A tak na poważnie to wiadomo, że to bardzo hermetyczna stylistyka, ale pomijając dwa pierwsze pełniaki to te pozostałe są trochę inne. Ja to słyszę. Nie każdy musi się ze mną zgadzać.
Awatar użytkownika
Wicih
Fallen Angel Of Doom

Wicih 6 mies. temu

Już pomijając fakt że nowa płyta to już w ogóle nie jest "To co zawsze", zakładając że zajawka odzwierciedla wyraz całego krążka
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus 6 mies. temu

Nie wiem jak się prezentuje nowa płyta, bo nie słuchałem zajawki z YT i czekam na całość.
Awatar użytkownika
Wicih
Fallen Angel Of Doom

Wicih 6 mies. temu

Morgul chyba wysłał Lorda do Apocalyptic Rites. Albo Lord poszedł sam, albo jesusatan go zaciągnął. Tak czy inaczej wynik jest taki że mamy fajny, duży wywiad z Kaosem. Jest kilka słów o nowej płycie, jest trochę o byciu satanistą, trochę o życiu na wsi i sporo o młodzieńczych latach polskiego króla bluźnierstwa. Bardzo fajny wywiadzik, polecam, tylko zarezerwujcie sobie więcej czasu bo jest kurwa spory

https://arrundergroundmetal.blogspot.co ... 3.html?m=1

Wróć do „Black Metal”