kataton88
Tormentor

kataton88

Zawsze zostaje prawilna opcja a) nie będę grać dla najebanych metaluchów.

Tagi:
Awatar użytkownika
deathcrush
Tormentor

deathcrush

dj zakrystian pisze: 4 dni temu No raczej nie mogło być inaczej, jak coverband, skoro Quorthon od lat w Valhalli. Pooglądałem z jewtube i nieżle to wypadło, czuło się autentyczną pasję odtwórców. Ciekawe czemu Quorthon nie chciał grać koncertów? Podobnie jak Varg, był aspołecznym autystą?
Takie pomysły oczywiście się pojawiały jednak nie był on w stanie skompletować zespołu.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

kataton88 pisze: 4 dni temu Kiedyś w jakimś wywiadzie powiedział, że nigdy nie słuchał swoich nagranych płyt, więc nawet nie wie, jak brzmią. Czyli chyba tak - syndrom artysty, który płodzi te swoje dzieci i niech inni się o nie zatroszczą.
Zasadniczo w jednym wywiadzie gadał coś, czemu potem sobie zaprzeczał. Jeden wywiad w Morbid Noizz potem okazał się pełen "żartów" itp. Reasumując duży przerost formy nad treścią. Muszę to zweryfikować z książką. Ale i tak niewiele to zmieni, bo jest to dla mnie zbędne w kontekście muzyki.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
deathwhore
Tormentor

deathwhore

No ale chyba jak pod koniec życia mówił, że nie widzi sensu w graniu live, bo jedni by chcieli, żeby wyszedł w skórach, pił krewi i buchal ogniem, inni, żeby wypłynął na drakkerze i snuł opowieści wikinga, a sam najchętniej wyjebałby w jeansach i grał różne piosenki, to chyba był szczery.
Nebiros pisze: 5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

No, pewnie tak. Niestety tak postanowił. A efekt muzyczny godzenia tych "rozbieżności" to "Destroyer of Worlds" ,który idealnie pokazuje, jakby t w tej kapeli wyglądał kompromis.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Przecież zagrał kilka koncertów w pełnym składzie i wyszło to strasznie słabo. Dlatego ztezygnowal z grania na żywo.