Gra u Mikko, wydaje u Mikko i jak ktoś uzna, że supportuje jakieś dziwactwa z tego powodu to nie powinno dziwić w Mgle nikogo. A jeśli straszą sądem, to są trochę moim zdaniem niepoważni i jest to czcze pierdolenie na zasadzie "nie zadzieraj ze mną, bo powiem mamie".
Co do reszty - jak wysyłałem cv to pisałem brutalland i wielkiego odwróconego krzyża z logo nie usuwałem, ani tematów nie ukrywałem

Zaryzykowałbym też stwierdzenie, że jeśli idzie o wszelkie odcienie NSBM to nasze forum przez google traktowane jest jako eksperckie i zawsze jest na pierwszej stronie wyszukiwarki

Sądem bym z pewnością nie straszył, bo wszelkiej ideologii się w sądzie nie zwalcza, także tej antifiarskiej w ten sposób nie pokonasz

Jedynie ją to wzmocni i utwierdzi w słuszności
ich walki.
@Titek no tak jak kiedyś chcieli zrobić koncert Nokturnal Mortum w Klubie Radio Luxembourg w Wawie. Jak to usłyszałem, to myślałem, że to żart, bo chyba jeden z najbardziej na lewo klubów wtedy to był, ale w sumie ktoś tam rzekł, że okna wybije i sprawy nie było, koncert odwołano milion dni przed zapowiadanym wydarzeniem.
Hajasz pisze: ↑4 lata temu
Według polskiego prawa pan administrator tutaj to robi.
A czymże to i jakież to prawo tak stanowi?