Oj długo czekałem czy ktoś z black metalu wstawi naiwnie łudząc się, że słuchają zajebistości ale KURWA nic takiego się nie wydarzyło więc oto ja death metal z krwi i kości wstawiam mój przed ostatni temat przed śmiercią grecki Thy Darkened Shade, który rozpierdala te wasze black metalki na półeczkach a wy budzicie się z mięsistym kutasem w japie. Tak właśnie jest a skoro teraz dapiecie się po rowach to znaczy, że prawda jest tu i teraz. I tak pierwszy album greków można sobie spuścić w kiblu i nawet nikt nie zakwiczy a to był 2012 rok. Pewnie chłopaków zabolało to strasznie ale nie zgięli się w pół i dwa lata dalej wydają taki szlag na japę, że jebane black metalowce nawet nie znaleźli w internetach. Liber Lvcifer I: Khem Sedjet to wykurwiste przejście ze światłości gówna w ciemność gówna. Oto właśnie jak ma grać black metal pełen czarów, zakleństw i modlitw. To coś co prawie udało się stworzyć naszemu Xantotol. Oolak czyli prawie a greki dokonali tego na pełnej kurwie. Rzucałem sakiewki monet, że nie podołają dalej bo taki album nagrywa się TYLKO jeden jedyny raz a jak jeszcze trwa całość 70 min to zawsze musi być porażka. Oni rozpierdolili cały system i zapewne zdawali sobie sprawę, że przejść dalej to rzecz niemożliwa. A jednak po 9 latach wychodzi Liber Lvcifer II: Mahapralaya czyli pierdolone spalenie świata i znowu przez jebaną godzinę gra jak ma grać najlepszej próby black metal. Może i nie przebili pierwszej części ale zagrali dokładnie tak samo mocarnie. O żesz kurwa co tam się dzieje, wszelakie wokalizy, jazda na bateriach, gitary, klimat i magia. KURWA to jest jebana czerń a wy dalej pałujecie się nad Mardukami i 99% całego wszelakiego black metalui, który nawet spuszczony w kiblu nie wydaje dźwięku. Oto słowo pańskie. Hajaszowi niech będą dzięki. Pozostał jeden do śmierci.
Eternvs Mos, Nex Ritvs Full-length 2012
Liber Lvcifer I: Khem Sedjet Full-length 2014
Leytmotif Luzifer (The 7 Temptations of Man) / Liber Lvcifer I: Khem Sedjet Split 2016
Abigor / Nightbringer / Thy Darkened Shade / Mortuus Split 2017
SAATET - TA APEP Split 2017
SamaeLilith: A Conjunction of the Fireborn Split 2021
Liber Lvcifer II: Mahapralaya Full-length 2023