Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

porwanie w satanistanie pisze: 3 mies. temu Spośród powyższych DSBM w największym stopniu ma własną charakterystykę muzyczną.
Dokładnie. Większości zespołów z tego podgatunku wystarczy 2 minuty posłuchać i już wiadomo z czym ma się do czynienia.
porwanie w satanistanie pisze: 3 mies. temu NSBM też mógłby mieć, ale nie ma.
Raczej nie, bo jest jednak dość zróżnicowany muzycznie.
porwanie w satanistanie pisze: 3 mies. temu A nowy SW to zawsze miły prezent, poprzedni miał parę mocarnych momentów, których nawet, ekhm, kolorowa okładka nie zniweczyła ;)
Mnie ta kolorowa okładka mimo wszystko jakoś nie pasuje. :) Po prostu po tylu latach nagle dostałem SW w kolorze i chyba do tej pory mam dysonans poznawczy. ;)

Tagi:
deathwhore
Tormentor

deathwhore

Satanic Warmaster skończył się na Black Katharsis!

No dobra, reszty nie słuchałem, ale to mini w nastoletnich latach nagminnie towarzyszył mi w drodze do szkoły i bardzo go lubiłem.
Nebiros pisze: 5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Awatar użytkownika
TITELITURY
Tormentor

TITELITURY

Nie wiem, nie przemawia to do mnie. W ogóle nie przemawia do mnie ta marka, więc wrzucam ją do worka z najbardziej przereklamowanymi zespołami. Ta nowa płyta nudzi jak relacja z obrad Sejmu. Ziomek faktycznie mógłby sidziec na wózku inwalidzkim. Naprawdę uważam, że są w Finlandii lepsze zespoły.

Tak na marginesie: wczoraj w Budapeszcie był ten koncert Goatmoon, der Sturmer i czegoś tam jeszcze, na który ostrzyli sobie ludzie zęby już od jakiegoś czasu. Wpadła na niego węgierska policja. Pewnie wszyscy myśleli, że jak u Orbana, to nazizm ok, a tu taka niespodzianka. Jak w tym kawale z Jasiem, który bawił się klockami, ale przyszła mama i spuściła wodę.
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

TITELITURY pisze: 2 mies. temu Ziomek faktycznie mógłby sidziec na wózku inwalidzkim. Naprawdę uważam, że są w Finlandii lepsze zespoły.
Oczywista oczywistość, że są w Finlandii lepsze i ciekawsze zespoły, ale Brzuchmajster też jest fajny! :)
Awatar użytkownika
Wicih
Fallen Angel Of Doom

Wicih

Słucham właśnie po raz nty nowego Szatańskiego Warmajstra i wydaje mi się bardzo fajny. Widać po trochu wszystkiego z poprzednich pełniaków, choć może dlatego że znam je raczej pobieżnie. Fajne, surowe brzmienie. Nic odkrywczego, typowy black metal. Słowem; perfekcja