Ekipa gra od 2010 roku i dorobiła się trzech płyt i na każdej z nich fajnie ewoluuje. Debiut z 2018 Ethereal Sepulchre już za samą okładkę ma kilka punktów do zajebistości a cztery długie opusy, które zawiera to istny hołd dla minionych czasów, gdzie bardziej odwrócony cross czy ćwieki sprawiały trwogę niż granie. Nawet ja otworzyłem szeroko japę kiedy zobaczyłem, że Mortuus Decadence czyli drugi płyt z 2021 roku wysrała IBH no ale tym razem nie można się niczego przyczepić. Tutaj dalej cuchnie blekowym doomowankiem, którego natchnienie odnalazł Herr Nagel jakiś czas temu no ale panowie od kangurów robią to niesamowicie świeżo. Oh jak by mogło wyglądać takie piekielne wymiksowanie Abigail, Goatlord i Into The Pandemonium. Kierwa chyba właśnie tak. Kawałki odrobinę się skróciły ale piekła jest znacznie więcej. A teraz kurwy jebane kiedy myślicie, że to koniec to właśnie wjeżdża Tyrannic Desolation całkiem nowy płyt z tego roku i tu znowu kawałki jeszcze krótsze ale bleku więcej. Tym razem dostajemy mariaż Mortuary Drape z Darkthrone tym z Eternal Hails a wszystko objęte wspólnym zbiorem z napisem UGH!!! Zajebiste trzy płyty idealne na święta aby przywitać pana. A ty kierwa drogi metalowcu co taki zdziwiony? Spodziewałeś się kawioru a zebrałeś po prostu gówno.
Tyrannic Demo 2013
Macabre Festival of Nosophutos Demo 2014
Tyrannic / Sluggard Split 2016
Mummified in Jugon Compilation 2018
Ethereal Sepulchre Full-length 2018
Exterminating Angel EP 2019
Mortuus Decadence Full-length 2021
Tyrannic Desolation Full-length 2024