Awatar użytkownika
Nathas
Tormentor

Vinterstille

Nathas

Obrazek Obrazek
Można sobie biegać po austriackich lasach w stroju tyrolskim i corpsepaincie? Można.
Można w takim imidżu grać black metal i robić to dobrze? Można.

Panowie i niestety nieliczne Panie - oto Vinterstille! Jednoosobowy hord BM z Austrii, do sprawdzenia którego zachęcił mnie sympatyczny wyraz twarzy ów kolegi M, pozującego w tym charakterystycznym ubranku i z kosą w jakiejś prywatnej, publicznej toalecie zapewne. Fota jest okładką ostatnio wydanej przez Werewolf kompilacji zawierającej materiał demo i utwory koncertowe. Musze ją też wkleić:

Obrazek
Na koncie właśnie wspomniane demko, które pierwotnie ukazało się jedynie na kasecie w liczbie 150 sztuk, pełniak 'Gottes Fluach' z 2021 roku (na cd i winylu) i kompilacja z tą genialną okładką :) Można posłuchać na yt, do czego gorąco zachęcam:

Skład:
M - All instruments, Vocals Lingua Mutilata, Palast Sigurd, Schällenkranz

Dyskografia:
2018 - Vinterstille [demo]
2021 - Gottes Fluach

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Vi ... 3540448746
kataton88
Tormentor

kataton88

Fota rzeczywiście zachęcająca, choć nigdy nie przetykałem kibla takimi sprzętami. Musiało być shit ov god.
Poleciało jako tło pod karciochy i rozjebałem wszystkich jak Zandberg lewaków na debacie. Więc jest ok.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

E tam, kiepska stylówa... :) Gość z widłami do przerzucania gnoju lepszy, a Szuder oczywiście najlepszy, ale będzie sprawdzane. ;)