Sam Angelslayer w jakimś wywiadzie zapytany o to jak zmieniło się to jak pisze utwory przez lata, odpowiedział "a to coś się zmieniło?" Ci goście to black metalowi ortodoksi, także wątpię aby jeszcze czymkolwiek zaskoczyli. Byle nie stracili tej siarki jaka się sączy z ich utworów i będzie dobrze.
E tam , narzekasz, wtórne i takie jak zawsze - to racja - ale mi tam pasi. Der Sturmer tyz czasem posłucham, acz wiele rzadziej niż Arcymatołka.TITELITURY pisze: ↑4 lata temuKurwa, nie ogarniam w czym to jest lepsze od Der Sturmer.Wyłączyłem po 30 sekundach.
Nie obrażaj Motorhead. Lemmy niczego nie udawał, żył i zmarł jak prawdziwy rockers.deathwhore pisze: ↑4 lata temuA jak dla mnie taki black metalowy Motorhead. Skoczne granie, jak dla mnie to chłopaki wyglądają raczej na wesołków.
No już bez przesady...
Podobno świetnie się spisują na żywo i żałuję że jeszcze nie miałem okazji zobaczyć.yog pisze: Oprócz trzymania instrumentów jeszcze się przy okazji nauczyli, jak dawać jedne z lepszych występów na żywo w metalu![]()
Niezależnie od tego czy się lubi czy nie - dla mnie to wyglądają na rock n rollowcow i jajcarzy, a nie srogich satanasów.Hajasz pisze: ↑4 lata temuNie obrażaj Motorhead. Lemmy niczego nie udawał, żył i zmarł jak prawdziwy rockers.deathwhore pisze: ↑4 lata temuA jak dla mnie taki black metalowy Motorhead. Skoczne granie, jak dla mnie to chłopaki wyglądają raczej na wesołków.
A tu banda pawianów, która przez tyle lat istnienia na razie nauczyła się poprawnie trzymać instrumenty.
Niezależnie od tego czy się lubi czy nie - dla mnie wyglądają na metalową popelinę a nie tam żadne rock n rollowce i satany.deathwhore pisze: ↑4 lata temuNiezależnie od tego czy się lubi czy nie - dla mnie to wyglądają na rock n rollowcow i jajcarzy, a nie srogich satanasów.
Uważam, że to dobrze o nich świadczydeathwhore pisze: ↑4 lata temuNiezależnie od tego czy się lubi czy nie - dla mnie to wyglądają na rock n rollowcow i jajcarzy, a nie srogich satanasów.
O właśnie, wszak hedonizm to jakby nie patrzeć jeden z aspektów laveyańskiego satanizmu. Po co bawić się w mroczne istoty, skoro można niszczyć na żywo, pić wysokoprocentowe trunki i oddawać się innym przyjemnościom ziemskim, plwając przy tym na wszystko, co katolickie?Marduk666 pisze: ↑4 lata temuUważam, że to dobrze o nich świadczydeathwhore pisze: ↑4 lata temuNiezależnie od tego czy się lubi czy nie - dla mnie to wyglądają na rock n rollowcow i jajcarzy, a nie srogich satanasów.![]()
Hajasz pisze: A tu banda pawianów, która przez tyle lat istnienia na razie nauczyła się poprawnie trzymać instrumenty.
To oczywista sprawa, przecież pierwszy gig Impaled Nazarene w Polsce to był killer jakich mało. 2h takiego nakurwiania to jak dotąd nie widziałem jeszcze drugi raz.
Cedeki pewno gdzieś i taniej będą niż te 50zł.ARCHGOAT -The Luciferian Crown LP BLACK VINYL -74,90 ZŁ
ARCHGOAT -The Luciferian Crown LP PICTURE VINYL -86,90 ZŁ
ARCHGOAT -The Luciferian Crown CD- 49,90 ZŁ
Tak samo uważam. Ziewałem słuchając.