Kultu może i nie ma, ale na większości materiałów (z lekka, niestety, tendencją spadkową) możemy znaleźć kupę charakternego, klimatycznego Blacku z nieco punkowym, chamskim do bólu, zacięciem. Jeśli ktoś tego nie słyszy to proponuję wyjąć kloca z uszuyog pisze: 6 lat temu Dema syf, bo wszystko mierne, a na demach najlepszy kawałek to Nostalgia, który to zajebano z soundtracku do Andrieja RublowaOczywiście przesadzam, można sobie posłuchać od czasu do czasu, ale żadnego wielkiego kultu tu nie ma.
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Jak napisałem, na EP jeszcze pomysły mają, na demach było ich więcej, wkrótce się skończyły. Tak to widzę, może odświeżę jaką kompilacyjkę z kasetami skoro już jestem w takim ferworze karpackiego lasu.Hajasz pisze: 6 lat temu Przeczytaj co napisałeś w poście #51 o Tytanowym Lesie i odnieś się jeszcze raz do demosów.
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Mam nadzieję, że się uda spotkać. Wszystko zależy od stanu finansów w marcu. Na razie nie wygląda to dobrze...
Po co ty wypisujesz takie bzdury? Muzyka CF, abstrahując od wartości, jest biegunowo odległa od 'tego' archetypowego black metalu.Derelict pisze: rok temu Karakan Forest to 100% blacc metal. Archetypowa muzyka dla archetypowego black metalowca. Czyli wszadzmy sobie w odbyt krzyże i drzemy japę, a muzyka wypierdala na dalszy plan. Wieśniackie gówno.
Gówno wieśniackie.
Czas chyba najwyższy zaakceptować, że ludzie mogą mieć odmienne opinie, i przestać atakować personalnie za ich wyrażanie, nawet kiedy są skrajne.Lis pisze: rok temuPo co ty wypisujesz takie bzdury? Muzyka CF, abstrahując od wartości, jest biegunowo odległa od 'tego' archetypowego black metalu.Derelict pisze: rok temu Karakan Forest to 100% blacc metal. Archetypowa muzyka dla archetypowego black metalowca. Czyli wszadzmy sobie w odbyt krzyże i drzemy japę, a muzyka wypierdala na dalszy plan. Wieśniackie gówno.
Gówno wieśniackie.
Typowy Derelict, zamiast pomyśleć, wsadzam sobie płytę w odbyt i drę jape, a rozsądek wypierdala na dalszy plan. Gówno, nie opinia.
Mój ulubiony materiał CF. Brzmienie i klimat wyjebują z kapci. W ogóle rewelacyjny jest składak o tym samym tytule z 2005 roku zawierający również dwa pozostałe dema.deathcrush pisze: rok temu Takie "Bloodlust and Perversion" demo z 1992 będę słuchać do grobowej deski.
No dobra, niech ci będzie, akceptuję twoje 2+2=6. Każdy może mieć odmienne opinie, nawet skrajne. Peace.Derelict pisze: rok temu
Czas chyba najwyższy zaakceptować, że ludzie mogą mieć odmienne opinie, i przestać atakować personalnie za ich wyrażanie, nawet kiedy są skrajne.
Jakoś specjalnie często nie słucham, ale jednak czasem się zdarza. Czy to znaczy, że jestem gównianym wieśniakiem?
Pytanie było o to czy jestem gównianym wieśniakiem, a nie wieśniackim gównem...Derelict pisze: rok temu Drogi Vextusie - moja opinia pozostaje moją opinią. Czy jesteś gównem wiesniackim bo słuchasz gówna wieśniackiego?
Problem nie leży w Twojej opinii tylko w tym, że jesteś atencyjny i głupoty pierdolisz. Jakby ktoś założył temat dotyczący szkodliwości picia cudzych szczyn dla zdrowia to byłbyś pewnie pierwszym, który zacząłby się chwalić, że pije siki kolegii i dzięki temu ma lepsze krążenie.Derelict pisze: rok temu Drogi Vextusie - moja opinia pozostaje moją opinią. Czy jesteś gównem wiesniackim bo słuchasz gówna wieśniackiego? Myślę, że nie. Po prostu jesteś człowiekiem, który słucha wieśniackiego gówna.. Nie lubię i nie słucham, ale żeby najpierw się przekonać, czy polubię, to chyba muszę sprawdzić?? Tak czy nie?? No to sprawdziłem i wyraziłem swoją opinię.
No to byś się bardzo mocno zdziwił...
Proxima jakoś pasuje mi jak wtyczka do kontaktu na ten gig. Sąsiedztwo największego pijackiego parku w europie? Jest. Ławeczki i pieńki konesera? Są. Zaplecze monopolowe na godny takiego eventu before-after? Jest.Wędrowycz pisze: rok temu Niebywałe jest też, że w 2006 r. grali w Proximie...i po 18 latach mają zagrać w tym samym miejscu.
Ponawiam pytanie...