Awatar użytkownika
kurz
Tormentor

kurz

Drogi kolego @Vexatus, z całym szacunkiem, zupełnie tak nie uważam. Mój post był ironicznym komentarzem do pomysłu o randomowym włączaniu kabelków (patrz wklejka z rozmowy powyżej). Mogę tylko serdecznie przeprosić, że tak ująłem swoją myśl, że nie została zrozumiana.
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

ODPIERDOLCIE SIĘ OD MOJEGO BDB KOLEGI @yoga !!!
Panzer Division Nightwish
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

kurz pisze: 4 mies. temu Mogę tylko serdecznie przeprosić, że tak ująłem swoją myśl, że nie została zrozumiana.
Ależ nie ma za co przepraszać. To wyłącznie moja wina. Przyłączyłem randomowy kabelek i detektor ironii mi się spalił. :D
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

kurz pisze: 4 mies. temu Na dłuższą metę bardzo wkręcające.
No mi się wkręciło i to bardzo! Coraz bardziej mi się podobają takie klimaty. Poza tym Aidan Baker to ogólnie mistrzunio kreowania ciekawych i nieszablonowych dźwięków. Praktycznie wszystko za co się złapie to jest na wysokim poziomie.
pit pisze: 4 mies. temu W klimacie. Trąbka z efektami.
Też całkiem spoko. Do gruntownego obadania.
pit pisze: 4 mies. temu Przyłączasz randomowy kabelek i palisz szafę za 30 kafli.
Ceny syntezatorów modularnych niestety są kosmiczne... :cry:
Awatar użytkownika
pit
Tormentor

pit

Awatar użytkownika
kurz
Tormentor

kurz

Miałem to zapisane do przesłuchania, no ale sprawdziłem wcześniej, widząc znajomą okładkę. Świetny industrialny drone z domieszką ambientu i field recordings ze znakomitą atmosferą. Z Cold Spring fajny też jest Llyn Y Cwn, tylko to inne klimaty.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

kurz pisze: 4 mies. temu Miałem to zapisane do przesłuchania, no ale sprawdziłem wcześniej, widząc znajomą okładkę.
Świetny materiał. Poza tym za powstaniem "Shortwave Spectrum" stoi bardzo ciekawa koncepcja.
Awatar użytkownika
kurz
Tormentor

kurz

Vexatus pisze: 4 mies. temu bardzo ciekawa koncepcja.
Od dawien dawna, dostęp do informacji był kluczem do władzy, wie to każdy słuchający uważnie plotek i równie uważnie czytający super express.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

kurz pisze: 4 mies. temu wie to każdy słuchający uważnie plotek i równie uważnie czytający super express.
Szkoda, że nie umiem czytać... :(
Awatar użytkownika
pit
Tormentor

pit

Chill-outowa wersja Time Machines.
Awatar użytkownika
pit
Tormentor

pit

Zajebisty drone / minimal na organy, a dodatkowo odrobina elektroakustyki.