Solo "Mahakali", wspólny album z Neurosis, ze Swans do wysokości "Children of God" (pierwsze albumy, bez niej są imo ciekawsze), reszta nie wiem. Coś jeszcze jest wartego uwagi?
UP Eee. Wole se posłuchać poniższego "horroru", o znacznie bardziej eksperymentalnym obliczu od tej pani solo, gdzie są jeszcze obecne szczątki post-industrialu i cała masa mroku:
UP Eee. Wole se posłuchać poniższego "horroru", o znacznie bardziej eksperymentalnym obliczu od tej pani solo, gdzie są jeszcze obecne szczątki post-industrialu i cała masa mroku:
Blackmouth Volumes I & II features eleven new Blackmouth songs recorded in 2019 (tracks 1-11), and the first Blackmouth album originally released in 2000 (tracks 12-25).
credits
released November 29, 2019
Written, Performed, Mixed, and Produced by
Jarboe, John Bergin, and Brett Smith
Kris Force, Anni Hogan, Jarboe, Zoe Keating, Meredith Yayanos
released February 14, 2014
Ładna pieśń. Zawsze się zastanawiałem, ile ona właściwie ma lat?
Aż zacząłem sprawdzać... I wychodzi na to że panna, z całym internetem, fejsbukami itp, potrafiła tak dobrze ukryć ten drobny fakt. Najlepsze znalezione odpowiedzi...
Najblizsza prawdy odnosnie wieku J jest odpowiedz KarisumaTaichou.
Tool w 2006 roku wypuscil na rynek album '10,000 Days'.Album ten zostal nagrany trzy miesiace pozniej.Od tej daty odejmujemy 7 dni,czyli tydzien,dodajemy date w ktorej padla odpowiedz KarisumaTaichou dzielimy przez trzy czarte i mamy date kiedy urodzila sie J.