Marilyn Manson opublikował klip, który wydaje się być zapowiedzią jego nowego albumu.
- Poprzednia
- 1
- 2
Powinno Cię chyba zastanowić, skąd Twoja żona ma informacje o rozmiarach jaj innych facetówporwanie w satanistanie pisze: ↑miesiąc temu Moja żona właśnie stwierdziła, że Krzysiek Zalewski ma dziś większe jaja niż Marilyn Manson.
Miało zachęcić, a wymęczyło. Pierwsze 30 sekund wizualnie zrobiło na mnie wrażenie, później już byłam znudzona patrzeniem na Mansona, który wygląda jak połączenie Severusa Snape z klaunem z Terrifier. Na plus ośmiornice i całkiem sympatyczny tekst. Twór słabiutki, słodziutki, leciutki, nie czekam na resztę.
Bo w zasadzie to robił. Nazywanie go geniuszem, to oczywista przesada. Jednak jeśli ktoś nie lubi infantylizmu Slipknot, lirycznego infantylizmu Reznora i bawarskiego humoru Rammstain, Manson jest o poziom wyżej, a jego pierwsze albumy nieźle się starzeją.
Za chuja nie wiem, osochozi z Popkiem i Mansonem. Ale jest dobrze! Kiwam nóżko i tupie główko o beton, po ataku padaczki alkoholowej. Myślę, że Brajanowi by się podobało