Nie dopierdolisz,nie dopierdoliles najlepszym bo JA dopierdolilem najlepszym.Na zywo niestety nie widzialem,szkoda wielka.Republika ogolnie dzialala bez Grzegorza jeszcze.Sprawdze jutro jak wytrzezwieje
Nowe Sytuacje to taki album, gdzie każdy kawałek jest integralną częścią całości i każdy jest zajebisty z osobna, a razem z innymi następuje efekt synergii dla każdego z osobna, a jeszcze większy dla całości. Inaczej mówiąc, następuje tu efekt, że 2+2=5. Moja Krew oczywiście cudna, ale to pojedynczy meteor. Także mój drogi, prosto, jasno i przede wszystkim zwięźle ci wytłumaczyłem, że racja jest po MOJEJ stronie.
Pieriolisz!!!!!!!Republika ciaglela nuty z Venom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kurz pisze: ↑3 lata temuNowe Sytuacje to taki album, gdzie każdy kawałek jest integralną częścią całości i każdy jest zajebisty z osobna, a razem z innymi następuje efekt synergii dla każdego z osobna, a jeszcze większy dla całości. Inaczej mówiąc, następuje tu efekt, że 2+2=5. Moja Krew oczywiście cudna, ale to pojedynczy meteor. Także mój drogi, prosto, jasno i przede wszystkim zwięźle ci wytłumaczyłem, że racja jest po MOJEJ stronie.
Nie zniszczysz mojej miłości tak marnym argumentem.Pan Efilnikufesin pisze: ↑3 lata temuRepublika ciaglela nuty z Venom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolega z kapelą TORMENTIA fajnie to skowerowal, obczaj sobie , polecamdj zakrystian pisze: ↑rok temu Nie pytaj o Polskę. Ten numer nabiera innego wymiaru siedząc z kwiatem polińskiej patologii na obczyźnie.