Ja chciałem reaktywować temat o godnych miejscach zakupu, ale i tych, co trzeba omijać: wytwórnie, allegro itp.Ryszard pisze: Skleić z kupiłem i się pochwalę(?)
No włacha, o Dziuplach zapomniałem. Były dwie, jedna ta główna na Ząbkowskiej na Pradze i druga przy Placu Konstytucjideathwhore pisze: 8 lat temu Najbardziej do dziś boli upadek Dziupli. Darkness który istniał przez chwilę kilka lat temu był organizowany przez jakiegoś kołka któremu Tomek z Redrum 666 wciskał swoje rzeczy i kazał stać za ladą, może próbując też w ten sposób legalizować pewne środki finansowe, ale to nigdy nic nie wiadomo, a ja nikogo oskarżać nie chcę.
Kumpel u Lecha płytę wydawał, jak opowiadał cyrki jakie były z nim jako wydawcą to głowa małaDiabelskiDom pisze: 8 lat temu Ja też akurat nigdy z nimi problemów nie miałem, raz tylko jak mi Kobajta chciała prezent zamówić to narzekała, że czekała ponad 3 tygodnie. Ale koniec końców doszło bezproblemowo. Ze dwa razy zamawiałem też u Leszka Woj-Siano na allegro i chociaż na jakiekolwiek pytania czy podziękowania odpowiedzieć nie raczył, to jak zamówiłem w poniedziałek o 10.30 rano to we wtorek o 9:30 zapukał do mnie listonosz z paczką. Do tej pory jestem pod wrażeniem![]()
Bad to the Bone ma normalny sklep, LSS także, Garazel od lipca będzie miał, Hellfire już dawno pojebał sklep na otwarte24. Chyba nie są zadowoleni z tej platformy....Black death production jeszcze na tym śmiga.deathwhore pisze: 8 lat temu W ogóle to sklepy na otwarte.24 znowu śmigają, jakby kogo to interesowało.
Jeśli poczekasz do lipca to damy radę. Będę brał kilka pozycji z Hellsheadbangers to wziąłbym CI przy okazji tę płytkę.Epoxx pisze: 8 lat temu No ja się zawiodłem na fan.pl mój void meditation kult się poszedł jebać, ale co jak co kasę zwrócili ,więc albo tego nie mogli ściągnąć ,albo wystawili płyty których i tak nie mają. BTW gdzie można tą płytkę nabyć ktoś wie coś:D ?
Tylko przypomnij się w granicach 9-10 lipca bo pamięć bywa zawodna.
Dobra to ja się odezwę przed 9tym
Fan.pl znam od nie wiem, 15 lat? i tam zawsze nie mieli tego, co jest w sklepie. Nie wiem czy oni w ogóle jakiś magazyn mają, czy zawsze odgrywają rolę pośrednika tylko ;p Mi się ten sklep kojarzy z tym, że jak już coś do ciebie dojdzie to uważasz to za sukces, a przecież kurwa wysyłasz im hajs, oni nim obracają i potem się okazuje, że nie udało im się czegoś dostać, po 2 miesiącach np. Nie wiem jak teraz, bo ostatni raz tam 10 lat temu kupowałem i nie zamierzam nigdy, o ile nie zobaczę na własne oczy wnętrza ich magazynu.Epoxx pisze: 8 lat temu No ja się zawiodłem na fan.pl mój void meditation kult się poszedł jebać, ale co jak co kasę zwrócili ,więc albo tego nie mogli ściągnąć ,albo wystawili płyty których i tak nie mają. BTW gdzie można tą płytkę nabyć ktoś wie coś:D ?
Ryszard pisze: 6 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha