Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Autophagy

Hajasz

Obrazek Obrazek
A co gdyby Burn My Eyes ktoś nagrał jako death metal? No kurwa właśnie. Więc jeśli wilgotniejesz na ową płytę Machine Head to tym bardziej musisz SPIERDALAĆ od debiutu oregończyków no chyba, że lubisz kiedy obce ciało wjeżdża ci w kanalizacje i bardzo boli. A tu boli w chuj. I wielki szacunek dla ludków z Azji, że mają odwagę wydawać takie ciosy bo tym razem z bogatego Singapuru wjeżdża na salony Bacteriophage debiutancki album rzeźnickiego deciora z oświnionym wąsiurem lepkim sosem (a może to nie sos). Ale do sedna bo te 34 min to taki decior, klasyk lat 90-tych tylko tu jest tyle feelingu i luzu, że każdy kawałek to istny hicior. No i jest odpowiednik Davidian, Old. Kurwa ten cały album to bezczelna przeróbka ale jakże pięknie odegrana. No i to jest konkretny cios.

Demo 2018
Bacteriophage Full-length 2022

GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
pp3088
Moderator globalny

pp3088

Grobowy wyziew z nory dobrze oddaje klimat stęchlizny. Słowo klimat to klucz bo sporo tutaj zwolnień i próby budowania obleśnego, przytłaczającego klimatu. I muzykom udało się to bardzo dobrze, bardzo dobra produkcja też robi swoje. Ucho wiedzie mnie właśnie do Szwecji ale w bardziej śmierdzącej formie. Na Finlandie by pasował klimat, ale za szybko grają. Taki brudniejszy Entombed wymieszany z trochę czystszym Undergang.

Z jednej strony niby nic odkrywczego, ale jednak jest to fajna, nostalgiczna rzecz.

Wyprodukowal to facet co produkował Funebrarum. Chyba czas zacząć petycję by masterowal każdą płytę death metalową, bo to mistrz w swoim fachu.
Screaming Into The Blackness, Needing No God But Himself

Beneath the Veil of Sanity Beats the Throbbing Process of Decay

"ja pierdolę przeczytałem cały temat Kid Rock i muszę się napić"