deathwhore
Tormentor

deathwhore

Dla mnie akurat Bolt Thrower po trzeciej płycie zaczynał przynudzać, w Benediction więcej życia, ale ci znowu nie doskoczyli do poziomu In Battle i Realm of Chaos. W sumie kapele na tym samym poziomie :)
Nebiros pisze: 5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian

Tagi:
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Blind pisze: rok temu pod koniec podstawówki, bo wtedy też kręciła mnie muzyka Benediction
to najlepszy okres by chłonąć taką muzę, u mnie było to samo - zaczęło się od teledysku z EPki 'The Grotesque / Ashen Epitaph' - rozwalili mnie jako nastolatka i po kilku dniach poleciałem po 'Grand Leveller' do sławnej Melissy we Wroc...

Biorąc pod uwagę dyskografie Bolt Thrower i Benediction to tych pierwszych wg mnie jest bardziej równa...a bohaterowie tematu zaliczają stopniowy zjazd w dół zaczynając od 'The Dreams You Dread'
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
HUMAN
Tormentor

HUMAN

Od tego utworu zaczęlem Ich słuchac a 94 wygrałem płyte w Thrashing Madness wielbię do dziś ba po grób .
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Ło matko! Ile tomów w baterii! Nawet rototomy są... ;)
Awatar użytkownika
Pioniere
Moderator globalny

Pioniere

Vexatus pisze:Ło matko! Ile tomów w baterii! Nawet rototomy są... ;)
Średnice niektórych takie same, ale naciągi, jaki widać już inne, ... pewnie i głębokością się różnią.
Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Szajtan

Benediction ujawnili okładkę swojego nowego albumu „Ravage Of Empires”. Na ten moment to wszystko, co wiadomo o nadchodzącym wydawnictwie.

Obrazek
I am Satan's generation and I don't give a fukk.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Tego czarodzieja bym wyjebał. Reszta okładki może być, acz nie powala. Na szczęście co do muzyki nie mam żadnych obaw.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
Vortex
Tormentor

Vortex

No właśnie miałem pisać, że Assassin za bardzo im wjechał.
"Between Shit and Piss we are Born"
Awatar użytkownika
Pioniere
Moderator globalny

Pioniere

Zsamot pisze: miesiąc temu Tego czarodzieja bym wyjebał. Reszta okładki może być, acz nie powala. Na szczęście co do muzyki nie mam żadnych obaw.
Wystraszyłoby bardziej wycofać go w głąb tła, gdzieś na wysokości tego kręgu ze schodkami, a nie na pierwszy plan i byłoby cacy.
Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind

A mi się podoba, chociaż ta postać na głównym planie wygląda niczym czarny charakter z jakiejś gry komputerowej.

A wczoraj na pętli leciało:

Cudownie tu gitary grają na początku. A sam utwór chyba o Kubie Rozpruwaczu, wnioskując po widocznej przez moment tabliczce Whitechapel i kurwach w nazwie utworu ;)
UP THE VERONICAS
KIERWA TAKE ME ON THE FLOOR TARARATA TARARARA
yog pisze: 2 lata temu polerowanie niemca to kwestia zdrowotna!
Awatar użytkownika
porwanie w satanistanie
Tormentor

porwanie w satanistanie

100% formy i treści też.
Awatar użytkownika
Pioniere
Moderator globalny

Pioniere

^^ Świetny utwór, forma zwyżkuje - czekam na całą płytę, której winyl bankowo będzie zamawiany.
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Ten jeden track jest lepszy niż wszystkie płyty Memoriam razem wzięte. Starzy goście a feeling na pełnej i ten luz grania. Ujęcie jak nóżki jadą na centralach piękne aż Wacław przemówił.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind

Kawałek zajebisty, ale brzmienie chujowo doskonałe jak większość obecnie, co obdziera utwór z jakiegokolwiek klimatu.
UP THE VERONICAS
KIERWA TAKE ME ON THE FLOOR TARARATA TARARARA
yog pisze: 2 lata temu polerowanie niemca to kwestia zdrowotna!
Awatar użytkownika
kurz
Tormentor

kurz

Kawałek miodzio, a okładka ślicznie przerysowana. Czerwonooki rządzi.
Awatar użytkownika
Thorgal
Fallen Angel Of Doom

Thorgal

Przypomnieliście mi o nich więc sobie odświeżyłem 2-kę i tak mi towarzyszy od wczoraj... Jakież to jest przyjemne!
Na chwilę przerzuciłem na "Mortal Throne of Nazarene" Incantation ale gęstość tegoż, w porównaniu z "The Grand Leveller" sprawiła, że zaraz wróciłem do Benediction i płyta chyba sobie jeszcze zleci kilka razy, bo w ogóle mi się nie nudzi.
Takie granie zupełnie nie na siłę, bez zbytecznej komplikacji. Ot prostolinijny, acz jakże skuteczny, decior!
Awatar użytkownika
porwanie w satanistanie
Tormentor

porwanie w satanistanie

Drugi traczek (i klip) z nadchodzącej płyty 8-)

To się nazywa dobrze wysezonowany death metal.
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Kierwa szykuje się album tzw. szlag na japę. Co prawda tam ma być 11 tracków ale jeśli przynajmniej połowa będzie taki moshing robić co te dwa już zaprezentowane to będzie w pytę. Szkoda tylko tej chujowej okładki.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Sierra
Fallen Angel Of Doom

Sierra

Co jeden utwór, to lepszy. Jak dla mnie oni nic się nie zmieniają, ale to komplement.
cokolwiek, gdziekolwiek, kiedykolwiek
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Jak się nie zmieniają? - mieli sporo mielizn ...a dopiero tu znów słychać powrót do ciekawszego grania. Więc na szczęście zmienili kierunek i znów idą w dobrą stronę.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
Awatar użytkownika
Sierra
Fallen Angel Of Doom

Sierra

Wiesz, ten brak obiektywności to z sympatii. Jak kogoś/coś bardzo lubię, bywam nieobiektywna. No co poradzić...
cokolwiek, gdziekolwiek, kiedykolwiek
Awatar użytkownika
Thorgal
Fallen Angel Of Doom

Thorgal

Ja bym się nie podpalał. 2/11 to dopiero 18%. A jeszcze mówimy o dobrym graniu a nie czymś wybitnym.
Okładka faktycznie z doopy.