Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind

No w końcu! Sprawdzałem codziennie i się pocieszałem Palaczem Zwłok i Kurwą, a teraz się będę Wieczną Wojną pocieszał. Nie mam pojęcia, który z Was tam napisał otwierający riff do tego kawałka, ale jak ten utwór nie będzie klasyką podziemia XXI wieku jak takie Dni Szarańczy czy Obłęd to ja już w nic nie wierzę.

A w otwieraczu to na chwilę na gitarze Robert Vigna zagrał podobno, bo jeden zajebisty riff to czyste Immolation. Gratuluję, gratulacje - macie mocny cios w dyskografii. Jak będziecie na wyciągnięcie ręki to wyciągnę nogę z domu. A i CD raczej zamówię.
UP THE VERONICAS
KIERWA TAKE ME ON THE FLOOR TARARATA TARARARA
yog pisze: 2 lata temu polerowanie niemca to kwestia zdrowotna!

Tagi:
deathwhore
Tormentor

deathwhore

W Wiecznej Wojnie napisałem wszystkie poza riffem otwierającym:) DZIĘKI! :D
Chociaż na bazie mojego.
Nebiros pisze: 5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind

Nie smuć się. W drugiej połowie utworu, jak jest to bardziej war metalowe lutowanie, to też jest miło.
UP THE VERONICAS
Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind

Na Tidalu wciąż nie ma :(
Obrazek
UP THE VERONICAS
deathwhore
Tormentor

deathwhore

Jakby komuś było mało czytania tego, co pisze lider Sacrofuck, to może też poczytać wywiad:
https://chaosvault.com/sacrofuck-liczy- ... xTDI4wEvjY
HUMAN
Tormentor

HUMAN

Przeczytane zapraszamy do Boroszyna na zlot miłośników opuszczonych Krzychu organizuje Lis .
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

HUMAN pisze: 8 mies. temu Przeczytane zapraszamy do Boroszyna na zlot miłośników opuszczonych Krzychu organizuje Lis .
Co to jest Zlot Opuszczonych? Znaczy jak kogo baba zostawiła, to się kwalifikuje? Bo bym był zainteresowany! Taka najebka wspólna z podkładem dźwiękowym SacroFuck. Tak tylko pytam
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
kataton88
Tormentor

kataton88

Fajny wywiad, tylko szkoda, że lider bardzo się mitygował ze swoimi poglądami, co jest mocno widoczne zwłaszcza w refleksji na temat życia krowy i życia człowieka ;)

Pytanko: ten rzekomy blog małżonki szacownej funkcjonuje gdzieś w necie w oldskulowej, zdatnej do przeglądania formie, czy tylko jako mordobook?
HUMAN
Tormentor

HUMAN

Zwiedzanie bunkrów , opuszczonych miejsc MRU ostatnie 6-8 pazdziernik nocleg w Boroszynie 11 zlot ja byłem na 6-7 .
deathwhore
Tormentor

deathwhore

Mordobook wyłącznie. Kiedyś namawiałem do zrobienia też w innej wersji, no ale nie poradzisz, wymagałoby to za dużej ilości pracy.

Zastanawiam się jak precyzyjniej miałbym odpowiadać, żeby nadal odpowiadać na zadane pytanie, a nie wymyślone przez siebie.
Awatar użytkownika
porwanie w satanistanie
Tormentor

porwanie w satanistanie

Wypowiadam się dopiero teraz, bo z jakiegoś powodu dopiero wczoraj stałem się posiadaczem płyty, więc wcześniej było mi głupio, napiszę zaś krótko: rozkurw. Po immersyjnym (z książeczką w łapie, śledząc teksty i nie rozpraszając się czymkolwiek innym) odsłuchu tego albumu miałem ochotę umyć twarz i ręce i w ogóle wyjść gdzieś sobie na słońce. Nie wiem, w moim odczuciu ta płyta jest jakaś taka mniej umowna niż większość death metalu, ta cała inspiracja autentycznym ludzkim pojebaniem jest tu dousznie kanalizowana wyjątkowo skutecznie, trafia to prosto w bebechy. Faktycznie, tak jak stoi w wywiadzie - swoją drogą jednym z najbardziej mnie się podobających, jakie ostatnimi czasy czytałem, gratuluję - takiego death metalu, naprawdę brutalnego i niosącego w pakiecie jakiś taki podskórny dyskomfort, jest jakoś dziwnie mało. A wokale to jest dzicz, ropiejące rany na błonie bębenkowej i pierdolony majstersztyk.

Obrazek

Polecam dzieciom.

I nawet kurwa solówki mi się podobają, zajebiście są tam osadzone.
Ostatnio edytowany przez porwanie w satanistanie 8 mies. temu, edytowany łącznie 1 raz.
deathwhore
Tormentor

deathwhore

https://soundrive.eu/pl/article/5516/sa ... RZMrlVG6e8
Gdyby komuś nadal było mało tego, co tu na forum wypisuję.
Awatar użytkownika
porwanie w satanistanie
Tormentor

porwanie w satanistanie

Chętnie wznowiłbym "Skraj świadomości" z 2013 roku, ale to wymagałoby nagrania go od nowa. Te numery pasowałyby do tego, co robimy obecnie, ale jakość nagrania zostawia trochę do życzenia - brakuje jakości zarówno w wykonaniu, jak i w produkcji.
Ja poproszę, jak można, żeby do nowej wersji dołączony był pierwszy wykon, bo tam jest kupa rzeczy których szkoda by było, żeby ich nie było a jednocześnie megachętnie usłyszałbym te kawałki nagrane tak jak Święta Krew :)
Awatar użytkownika
Jakub
Master Of Reality

Jakub

Na ostatnim koncercie nie byłem, ale śledząc co i raz w sieci jak tam rodzime zespoły sobie harcują na scenie zauważyłem, że bestialski corpsepaint stał się elementem scenicznym części grupy. Chyba, że to maseczka peel off na wągry??

No, to teraz tylko więcej takich numerów jak 'Trumna', gdzie ciężko nie usłyszeć zamiłowania twórców do wojnametalu.
deathwhore
Tormentor

deathwhore

Chętnie używałbym glinki, ale wiesz jak to jest, strasznie ściąga.
Jakub pisze: miesiąc temu No, to teraz tylko więcej takich numerów jak 'Trumna', gdzie ciężko nie usłyszeć zamiłowania twórców do wojnametalu.
Dobrze chłopak kombinuje...
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Jakub pisze: miesiąc temu Na ostatnim koncercie nie byłem
Z chęcią bym sobie na koncert poszedł, ale boję się, że Defciu mi każe wejść do worka...
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Byłem i mi nie kazał, ale też nie jestem krasnalem.
Destroy their modern metal and bang your fucking head