Dokladnie, jak Adasiowi blokuja koncert to wielki bol dupy. Adam wywija sztucznym penisem i plwa na katoli i jest ok. Pioter do takich szopek nigdy sie nie znizyl. A czy to przypal grac na takich festynach? Kapela zarobi a fani przyjda i chyba o to chodzi w graniu koncertow. Inaczej by grali u cioci Wiesi w piwnicy obok beczek z kiszona kapusta i martwymi plodami.Zsamot pisze: ↑5 lat temu Imprezę odwołali, bo organizatorzy lojalnie nie przyjęli ingerencji w plan, czyli Vader nako headliner.
Chujnia i tyle, bo co jak co, ale Vader naprawdę nie robi cyrków medialnych, można ich muzy nie lubić, ale zajmują swoją niszę i nie pchają się na afisz. Po prostu kolejny polityczny nieudacznik robi karierę na krytyce czegoś, co da łatwy procent przy urnie...
Liturgy? Nagrali na nowo plyte Batuszki?Astral pisze: ↑5 lat temu Ta nowa Epka to kolejne niepotrzebne wydawnictwo, nijakie i przeciętne granie, do jakiego Peter zdążył nas przyzwyczaić na ostatnich albumach. Nowe utwory to średniawka, na dodatek cover Judas Priest (niezły, przyznaję) i na nowo nagrane Liturgy. Po co? Nie wiem, niemniej przejrzałem recenzje i recenzującym nie przeszkadza to, by się spuszczać nad Thy Messenger.
Jednak ten sigil z Imperatora to najładniejszy
Zajebisty nius i mały policzek dla sługusów centrali partii w Warszawie. Zarazem pokazanie potęgi netu i de facto ludzi zaangażowanych w scenę. Nawet jeśli teraz smęcą co niektórzy, że to już nie to samo.
No to mamy identycznie.TITELITURY pisze: ↑5 lat temu Jakkolwiek granie metalu pod szyldem różnych "antydyskryminacyjnych" eventów zawsze mnie smieszyło
A wlasnie przypomniales o tej plycie na XXV lecie, ktora to przeszla niezauwazona a moim zdaniem to dobra rzecz. Nagrali na nowo swoje klasyki, czasem dorzucili jakies smaczki typu introdukcje. Mialo to moc i jest to jedyne wydawnictwo gdzie na basie gra ktos inny, niz Peter.Vortex pisze: ↑5 lat temu Jak dla mnie ta nowa epka jest słaba, jedynie cover Judasów tu jest spoko, nowa wersja Litany jak dla mnie o wiele gorsza od pierwowzoru. Myślałem, że to będzie petarda, bo przecież jak wydawali płytke na XXV lecie, to tam była moc, grzało się w szopie, a tutaj jest bez mocy, bez przekonania.
Dokladnie. Rzecz nie warta sprawdzania. Vader jeszcze starszy niz Darkthrone, moze wkrotce wejda w rejony metal rocka jak Behemoth zeby zwolnic tempo. To by bylo bardzo ciekawe w ich wydaniu.Vortex pisze: ↑5 lat temu Jak dla mnie ta nowa epka jest słaba, jedynie cover Judasów tu jest spoko, nowa wersja Litany jak dla mnie o wiele gorsza od pierwowzoru. Myślałem, że to będzie petarda, bo przecież jak wydawali płytke na XXV lecie, to tam była moc, grzało się w szopie, a tutaj jest bez mocy, bez przekonania.
Vader pisze:A TERAZ DOBRA WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH FANÓW!!! Zgodnie z zapowiedzią związaną z odwołaniem drugiej tury "Legend Metalu" mamy dla Was CZTERY specjalne koncerty, na których przypomnieć chcemy kilka ważnych płyt w historii Vadera. Będzie można usłyszeć obszerne fragmenty "De Profundis", "Litany" oraz "The Art of War", jak też ostatniej EPki "Thy Messenger". PRA-premierowo zagramy także nowy kawałek z nadchodzącej dużymi krokami NOWEJ płyty Vader. Obiecujemy około 90-minutowy ROZPIE***L !!! Serię koncertów nazwaLIŚMY - na cześć wracającego na sceny Kinga Diamonda i Mercyful Fate - "NO LEGENDS FOR CHRISTMAS": ZAPRASZAMY serdecznie jeszcze w grudniu po południu do:
20 grudnia - Łódź / Magnetofon
21 grudnia - Wrocław / Zaklęte Rewiry
22 grudnia - Bielsko-Biała / Rude Boy
27 grudnia - Poznań / U Bazyla
A ja to rozumiem, zaraz jakiś mega debil z pseudo prawicy zgłosi wulgaryzm i poleci post na FB i będzie pretekst do banowania imprezy.deathwhore pisze: ↑5 lat temu Ja lubię te gwiazdki. Ciekawe co się pod nimi kryje? Chcemy być męscy i przeklinać, ale jednak trochę się cykamy?
Mnie też to zawsze śmieszyło. Takie coś kojarzy mi się z podstawówką i nabieraniem mniej lotnych dzieci z klasy na "psa w dole". Zauważyłem również, że ludzie, którzy w internecie gwiazdkują swoje kurwy i pierdolenia to najczęściej ci, co żywią jakąś niechęć do kościółka, pokrzyczą o pedofilach i batmanach, ale jednocześnie kolędę przyjmą i nawet wierzą w bozię, ale nie praktykują.deathwhore pisze: ↑5 lat temu To zwyczajnie gówniarskie, albo masz odwagę mówić brzydko, albo nie masz. Jak nie masz, to naucz się dobierać słowa i tyle.
Gówniane masz te obserwacje... Nie każdy odczuwa potrzebę dosadnego napisania przekleństwa.ptrknknc pisze: ↑5 lat temu Mnie też to zawsze śmieszyło. Takie coś kojarzy mi się z podstawówką i nabieraniem mniej lotnych dzieci z klasy na "psa w dole". Zauważyłem również, że ludzie, którzy w internecie gwiazdkują swoje kurwy i pierdolenia to najczęściej ci, co żywią jakąś niechęć do kościółka, pokrzyczą o pedofilach i batmanach, ale jednocześnie kolędę przyjmą i nawet wierzą w bozię, ale nie praktykują.
I w sumie to wiele więcej o tym trudno się rozpisać.
Gdybym to uslyszal 20 lat temu, bylbym osrany .. a tak brzmi to jak odrzut z jakiejs epki nagranej jeszcze w Selani w latach 90 tylko z tym sterylnym cyfra soundem. Zobaczymy jak cala plyta.
ale chwilunia, Piecia już się dawno z czołowymi kapturowcami RP przeprosił przecieżwbrew wcześniejszym odgrażaniom czy też słowom pogardy ze strony Generała - akcent kapturniczy.
Tyle, że u tamtych to jednak zazwyczaj było słychać znacznie więcej chęci do grania niż u Vadera z tych ostatnich płyt
Czyli jutro czy za rok?