Afera się zrobiła w znacznej mierze dlatego, że WItching Hour Productions to wydaje, a wiadomo - bardziej znienawidzonego (nie bez powodu) wydawcy u nas nie ma

Afera się zrobiła w znacznej mierze dlatego, że WItching Hour Productions to wydaje, a wiadomo - bardziej znienawidzonego (nie bez powodu) wydawcy u nas nie ma
No bez przesady... 52 czy tam 53 lata to jeszcze żaden "poważnie zaawansowany dziadzio". Widziałem na żywca ledwie kilka tygodni temu i jeszcze jak najbardziej daje radę na scenie, choć wokal może już nie ten sam co kiedyś.KorgullExterminator pisze: ↑5 lata temuPeter na ostatnich fotkach ktore opublikowal na FB wyglada juz na powaznie zaawansowanego dziadzia, ciekawe ile jeszcze pogra.
Złota łopata, ale chuj - jakiś czas temu w robocie uświadomiłem dawnego metala, że Doc już w grobie leży. Biedny nie wiedział. Widziałem w końcu w Lublinie w zeszłym roku, mnie nie porwali, ale po Marduku to nie dziwota. Nową epkę pewnie sprawdzę jak znajdę czas. I w ogóle co to za chujnia z Ultimate Incantation na streamingach?KorgullExterminator pisze: ↑5 lata temuPodziwiam Petera ze tyle lat chce mu sie ciagnac ten wozek. Ze mimo masy muzykow, z ktorymi chcial lub musial wspolpracowac (trzech juz gryzie piach) i ktorzy przewineli sie przez Vader, wciaz trwa przy swoim. Bezwzglednie obstaje przy thrasherskiej, inspirowanej Slayer, Kreator i innymi 'bogami' wersji death metalu. Czytalem ostatnio o smierci Docenta, juz 13 lat mija.
http://heavyrock.pl/vader-zobacz-jak-za ... kowskiego/
Nawet nie zdawalem sobie sprawy z tego ze dawal ostra amunicje po kablach, do tego chlal na umor i nie mogl sobie poradzic ze swiatem zupelnie na trzezwo. 34 lata, to chuj nie wiek zeby sztywniec i zwijac majdan z tego swiata. Peter na ostatnich fotkach ktore opublikowal na FB wyglada juz na powaznie zaawansowanego dziadzia, ciekawe ile jeszcze pogra.
Ktos jeszcze tak paraduje na co dzien, do roboty i wogole???
![]()
![]()
![]()
I ostatni, jakiego da się słuchać. No, może parę kawałków z Welcome to the Morbid Reich da się zdzierżyć. Ale The Empire to już szambo okrutne i aż dziw, że nagrała to ta sama kapela, która kiedyś niszczyła na śmiercionośnym De Profundis. Esencja wszystkiego, co w death metalu najlepsze.
Dokładnie tak
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
VADERMANIAX !!! Zgodnie z zapowiedziami prezentujemy Wam nowe wydawnictwo VADER, jakie poprzedzi w tym roku pełny album zespołu. EP’ka zatytułowana THY MESSENGER zawiera cztery z pięciu nagranych utworów , których tytuły podamy już niebawem. Materiał zrealizowany był w niespełna tydzień w styczniu oraz lutym w Hertz Studio w Białymstoku pod nadzorem Braci Wiesławskich. Prezentujemy poniżej okładkę autorstwa Wes Benscoter - tego samego Artysty, który stworzył piękny obraz na okładkę „De Profundis” , czy też innych zespołów jak Slayer, Kreator , czy Sinister. Materiał będzie dostępny na przełomie wiosny i lata tego roku. Dokładnie w tym samym czasie będzie powstawał pełny album VADER, którego premiera planowana jest pod koniec 2019 roku. Więcej szczegółów już wkrótce na vadernews.pl \m/
Aż sobie ją odświeżyłem, bo też kiedyś ceniłem. Faktycznie fajna, mięsista Vaderowa płyta. Zamykaczy czyli "The Book" to walec nad walce:EdusPospolitus pisze: ↑4 lata temuNo nic, pożyjemy zobaczymy. Ostatnim albumem, który mi się dosyć podobał był "Impressions In Blood"