Molotow 666
Tormentor

Re: Deicide

Molotow 666 miesiąc temu

Lis pisze:
miesiąc temu
Ja stwierdzam że Overtures of Blasphemy jest zajebista, słucham od kilku dni w kółko, jeśli od Deicide oczekuję przebojowego death metalu to OoB jest takim właśnie death/thrashowym kopem w mordę, przecież każdy utwór tu to przebój, a Seal The Tomb Below rwie papę z dachu i puszczam go zawsze kilka razy pod rząd. Ostatnią płytą jaką słyszałem była zdaje się The Stench of Redemption i nie wiedziałem że oni teraz tak grają, trzeba będzie sprawdzić poprzednie.
Szacun za to, że wreszcie ktoś normalnie się wypowiedział na temat tego albumu! :twisted: Pół litra się należy dla szanownego 🦊

Tagi:
HUMAN
Tormentor

HUMAN miesiąc temu

@Hajasz to samo twierdził po premierze , zaraz do niego dzwonie czy nadal tak uważaa Kolega miły.
Lis
Moderator globalny

Lis miesiąc temu

Może i Hajasz uważał, ale pół litra dla mnie! 🍾 Pozdro 666
Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind miesiąc temu

A jak po latach zapatrujecie się na To Hell with God? Bo kilka miesięcy temu sobie odświeżałem i tytułowy gniótł (zajebisty tytuł, świetny refren), a reszta całkiem miło robiła. Okazało się, że wchodziło lepiej niż to zapamiętałem. Słabsze momenty się zdarzały, ale w małej częstotliwości. W całości takie 7/10 mi wyszło. Bez podjazdu do lat dziewięćdziesiątych, ale nadal potrafiące momentami sprawić szybsze bicie serca.
UP THE VERONICAS
KIERWA TAKE ME ON THE FLOOR TARARATA TARARARA
yog pisze:
rok temu
polerowanie niemca to kwestia zdrowotna!
HUMAN
Tormentor

HUMAN miesiąc temu

Lis pisze:
miesiąc temu
Może i Hajasz uważał, ale pół litra dla mnie! 🍾 Pozdro 666
2 litry ale pijemy w trzech !!!
deathwhore
Tormentor

deathwhore miesiąc temu

Przypominam, że miesiąc temu pisałem o tej płycie miłe rzeczy, można sprawdzić!
Nebiros pisze:
4 lata temu
A w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Lis
Moderator globalny

Lis miesiąc temu

HUMAN pisze:
miesiąc temu
2 litry, czyli to 4 butelki, dla mnie powyżej dawki krytycznej, zgadzam się!
HUMAN
Tormentor

HUMAN miesiąc temu

Lis pisze:
miesiąc temu
HUMAN pisze:
miesiąc temu
2 litry, czyli to 4 butelki, dla mnie powyżej dawki krytycznej, zgadzam się!
daj spokój jadło bedzie damy rade !moge fon na priv!
A w temacie zaraz odpalam wspomniana płytę .
Lis
Moderator globalny

Lis miesiąc temu

Tak poważnie to do porządnego picia się już nie nadaje, ale jakieś piwko czy dwa przy okazji jak najbardziej.
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian miesiąc temu

Blind pisze:
miesiąc temu
A jak po latach zapatrujecie się na To Hell with God? Bo kilka miesięcy temu sobie odświeżałem i tytułowy gniótł (zajebisty tytuł, świetny refren), a reszta całkiem miło robiła. Okazało się, że wchodziło lepiej niż to zapamiętałem. Słabsze momenty się zdarzały, ale w małej częstotliwości. W całości takie 7/10 mi wyszło. Bez podjazdu do lat dziewięćdziesiątych, ale nadal potrafiące momentami sprawić szybsze bicie serca.
Mnie od początku płyta pasowała. Problem jest taki, że 3 pierwsze numery, to konkretne szlagi w stylu dawnego Deicide a potem akcja trochę siada. Ogólnie dobry powrót na właściwe tory.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem

Wróć do „Death Metal”