Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Zsamot pisze: 3 tyg. temu Kurcze nadal nie mam tych dwóch płyt u siebie, jakoś nie mogę się przekonać. Za wiele mnie wtedy rozczarowali.
O jak pięknie sam sobie zaprzeczyłeś. Najpierw obsrałeś się w temacie Worm a teraz wyjechałeś dokładnie z tym samym tyle, że o Deicide.
GRINDCORE FOR LIFE

Tagi:
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Musisz się zaznajomić ze sztuką czytania ze zrozumieniem. A wtedy słowo pisane odkryjesz na nowo.
Powodzenia!
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Nie wiem, czy to nie fejk nius, ale mignęlo mi, że Steve Asheim nagrywa płytę z muzyką klasyczną na fortepian i będzie grał min interpretacje Chopina.
Chyba jednak serio. I to jest multiinstrumentalista pełną gębą.
https://blabbermouth.net/news/deicides- ... ano-pieces
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Jeżeli ma ku temu kompetencje, to super. Ja jestem laikiem w tej muzyce, zatem nie będę w stanie ocenić jakości wykonania.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Dlatego myślałem, że to bait. Wiadomo, że Steve jest świetnym paukerem, niezłym gitarzystą, nagrał wiosła na Till Death Us Apart, nawet kilka solówek jego tam jest, ale rzucanie się na klasykę? Ciekawi mnie co z tego wyjdzie.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
dualtombanks

dualtombanks

Powrót do czasów Stench of Redemption :D
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

dj zakrystian pisze: 2 dni temu Dlatego myślałem, że to bait. Wiadomo, że Steve jest świetnym paukerem, niezłym gitarzystą, nagrał wiosła na Till Death Us Apart, nawet kilka solówek jego tam jest, ale rzucanie się na klasykę? Ciekawi mnie co z tego wyjdzie.
Dawno temu, w jednym magazynie czytałem, że on ma chyba wykształcenie właśnie w tym kierunku, dlatego uznałem to za normalne info.
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Fortepianu w Deicide, to za wiele nie ma, ani nawet struktur z muzyki klasycznej w kompozycjach. Były neoklasyczne solówki, ale to robota Santolli. No, jak ma szkołę muzyczną, to może być ciekawie. Predzej bym się spodziewał takiej płyty, po gościach typu Ihsahn.
Mam wrażenie, ze to skromny gość ze sporym talentem. Bo jak sie okazało, to większość numerow Deicide, jest jego autorstwa, nie Hoffmanów. Bracia przepadli po jednej, przeciętnej płycia, a Steve z Bentonem nadal z powodzeniem ciągną ten wózek.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Chyba na etapie "Stench.." czytałem z nim świetny wywiad, gdzie konkretnie zdementował ten obraz braci, wspomniał o swoim wkładzie, ... ogólnie wyszedł z tego sensowny obraz faceta, który ma cele i je realizuje. Może też i lepiej spojrzałem na sam band.
Płyta braci była nudna. Pisałem na starym forum i tu to samo rzeknę- góra zrodziła mysz, albo ... nigdy nie była górą...