- 1
- 2
I mówi to ktoś, kto zapewne w życiu nie słyszał Scream Bloody Gore czy Leprosy i będzie się wypowiadał o prostackiej perkusji. Kurwa ludzie trzymajcie mnie bo wyskoczę z kapci.
Dziwny z ciebie typ bo tu jarasz się Tomb Mold by za chwilę dowalić babola o Cerebral Rot czy też Witch Vomit, których albumy są na tym samym poziomie ale tobie czegoś brakuje. Kurwa czego ci brakuje? Wypadałoby się określić a nie pisać w każdym temacie jak pitbull podoba mi się albo nie.
Racja, wszystkie te albumy są na podobnym poziomie, ale muzycznie są już dość inne.Dlatego o moich opiniach decydują smaczki, jak w tym wypadku akustyczne wstawki, które nadają muzie już zupełnie inny klimat niż na ostatnim Ceberal Rot.Hajasz pisze: ↑3 lata temuDziwny z ciebie typ bo tu jarasz się Tomb Mold by za chwilę dowalić babola o Cerebral Rot czy też Witch Vomit, których albumy są na tym samym poziomie ale tobie czegoś brakuje. Kurwa czego ci brakuje? Wypadałoby się określić a nie pisać w każdym temacie jak pitbull podoba mi się albo nie.