I mówi to ktoś, kto zapewne w życiu nie słyszał Scream Bloody Gore czy Leprosy i będzie się wypowiadał o prostackiej perkusji. Kurwa ludzie trzymajcie mnie bo wyskoczę z kapci.
Dziwny z ciebie typ bo tu jarasz się Tomb Mold by za chwilę dowalić babola o Cerebral Rot czy też Witch Vomit, których albumy są na tym samym poziomie ale tobie czegoś brakuje. Kurwa czego ci brakuje? Wypadałoby się określić a nie pisać w każdym temacie jak pitbull podoba mi się albo nie.
Racja, wszystkie te albumy są na podobnym poziomie, ale muzycznie są już dość inne.Dlatego o moich opiniach decydują smaczki, jak w tym wypadku akustyczne wstawki, które nadają muzie już zupełnie inny klimat niż na ostatnim Ceberal Rot.Hajasz pisze: ↑5 lat temuDziwny z ciebie typ bo tu jarasz się Tomb Mold by za chwilę dowalić babola o Cerebral Rot czy też Witch Vomit, których albumy są na tym samym poziomie ale tobie czegoś brakuje. Kurwa czego ci brakuje? Wypadałoby się określić a nie pisać w każdym temacie jak pitbull podoba mi się albo nie.
We are thrilled to welcome our new album "THE ENDURING SPIRIT" into existence courtesy 20 Buck Spin.
After 3 years spent spiralling in the cycle reincarnate necessity, a myriad of consciousness have now become one. Prolong the final death spiral of nature and dive into the gnashing current of The Enduring Spirit of Calamity.
Cover by Jesse Jacobi, additional artwork by Karmazid. Mixed & mastered by Arthur Rizk. Recorded at Boxcar Sound Recording Studio by Sean Pearson. Layout by Chimére Noire.
"THE ENDURING SPIRIT" will be released on all streaming platforms this Friday 9/15 - no waiting. That same day, preorders start for all physical formats at 11 a.m. with an actual release date of October 13th.