Jestem młodszy od ciebie, ale wybaczam ci Rysiu. Nawet posłucham co tam wrzuciłeś.
Sorry wuja. 42 we wrześniu. Human, ten 30pare letni bambaryła ma miękkie oko
Kozioł pisze: 2 lata temu dziadzia @pitcio dobrze zapodał, tyle że autopsy zrobili tyle krążków, że nie wiem czy masy pokochają.
Autopsy i Unleashed na zwolnionych obrotach.
Tera ja. Venomous Echoes czyli rysiowanko...
Całkiem, całkiem. Tylko gdzie death metal? Dla mnie to brzmi jak jakiś "wysoko koncepcyjny black metal".
No takie granie, którego możesz nagrać 5 albumów w miesiąc.Derelict pisze: 2 lata temu To lgbtqwerty i kołohuja to totalna lipa. Granie z sortu "jestemy kosmity i napierdalamy bezsens bez ładu i składu".
Ależ to jest przechuj szwedzizna!!!!! Takiego albumu w tym gatunku dawnooo nie było, coś pięknego.Szajtan pisze: 2 lata temu Szwedzizna prosto z Belgii, czyli trzeci album Carnation ze wspaniałą okładką nieodżałowanego Mariusza Lewandowskiego.
Jak można nazwać album tak samo, jak owiane legendą dzieło wybitnych polskich blackmetalowców, to nie wiem! Jak mogli! Okładka złego pana z Conana z pewnością tak się nie wyróżnia jak dzieło młota Thora.Szajtan pisze: rok temu Thulsa Doom to zachowawczy, ale uroczy remake wczesnego Morbid Angel, nie pozbawiony autorskiego sznytu. “A Faith Worse Than Death” to wysokiej klasy staro szkolny death metal. To prawdziwa podróż w przeszłość pod każdym względem.