Holandi. Swego czasu dobry kumpel polecał mi zakup płyty Unique Remains Compilation co zresztą zrobiłem, totalny strzał bo nazwy zespołu wcześniej nie znałem, a muza naprawdę dobra. Po wielu odsłuchach bardzo dobrego zdania o Korsakov nie zmieniłem, a wręcz płyta z każdym odsłuchem zyskuje, dlatego pozwolę sobie także polecić ową kompilacje z 2015, nie powinna to być zmarnowana godzina!
Dyskografia:
1989 - Hangover Heroes! [demo]
1991 - Radiation Exposure [demo]
1991 - Promo Tape 1991 [split]
1994 - Prolong the Agony [demo]
2015 - Unique Remains [kompilacja]
Skład:
René - Bass(R.I.P. 1998) ex-Barney UV
Jurriaan Verhaar - Drums ex-Barney UV, ex-Bluuurgh..., ex-Whispering Gallery, ex-N.A.A.M.
Dave - Guitars Kong
Haaf - Guitars
Dustin - Vocals
▼ Byli muzycy
Duif - Guitars
Olly Smit - Unknown Celestial Season, ex-Barney UV, ex-Bluuurgh..., ex-Hermano, ex-Mayer Blitz, ex-Spoiler
Jason Köhnen - Vocals Servants of the Apocalyptic Goat Rave, ex-Barney UV, ex-Bluuurgh..., Bong-Ra, Deathstorm, The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, The Mount Fuji Doomjazz Corporation, White Darkness, Wormskull, ex-Celestial Season, ex-Orphanage
Rob - Keyboards (1995)
Olly Smit - Unknown Celestial Season, ex-Barney UV, ex-Bluuurgh..., ex-Hermano, ex-Mayer Blitz, ex-Spoiler
Jason Köhnen - Vocals Servants of the Apocalyptic Goat Rave, ex-Barney UV, ex-Bluuurgh..., Bong-Ra, Deathstorm, The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, The Mount Fuji Doomjazz Corporation, White Darkness, Wormskull, ex-Celestial Season, ex-Orphanage
Rob - Keyboards (1995)
FB: https://www.facebook.com/Korsakov-The-N ... 957678900/