Awatar użytkownika
Epoxx
Tormentor

Siege Column

Epoxx

Obrazek

Obrazek

Siege Column to dwuosobowa kapela z Usa, a konkretnie z New Jersey. Na koncie dwa demka i zapowiadany na 11 sierpnia 2018 roku pełny album "Inferno Deathpassion", którego wydawcą będzie NWN.

A co panowie grają? Miks wczesnego Bolt Thrower i Archgoat, co wyszło zaskakująco dobrze, a wręcz zajebiście. Także polecam zapoznać się z tymi demkami w oczekiwaniu na pełny materiał.

Skład:
Shawnslaught Skullkrusher - Guitars, Vocals, Bass DSS
Joe Aversario - Guitars, Vocals, Drums Abazagorath, Altar of Gore, Damnation Lust, Death Fortress, DSS, Eternal Fuzz, Jaws of Hades, Malefaction, Massive Retaliation, Senobyte, ex-Dethroned Emperor, ex-Misanthropy Legion, ex-Angelcide, ex-Northern Myst, ex-Necrofog, ex-Softdov, ex-Stressed Out

Dyskografia:
2016 - Nocturnal Attack Formation ..... [demo]
2016 - New Jersey Metal Attack Vol. 1 [split]
2016 - Secret Forces of the Pentagram [demo]
2017 - New Jersey Metal Attack Vol. 2 [split]
2018 - Inferno Deathpassion
2018 - Dungeon Sessions Vol. 1 [split]

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Si ... 3540407383
BC: https://siegecolumn.bandcamp.com/music
if you can find it on the internet, it's not underground.

Tagi:
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Kurwa mix Bolt Thrower i Archgoat :shock:

No i jak do tego podejść? Tych pierwszych uwielbiam a tymi drugimi gardzę.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Vortex
Tormentor

Vortex

Ależ oldschoolem zaleciał ten debiutancki pełniak. Wali takie strzały że aż trzeba oczy mrużyć, piekielny wyziew.
"Between Shit and Piss we are Born"
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Sprawdziłem. Mnie nie porwało. Bolt Thrower nie usłyszałem a kozły i osły owszem. Słabe to nie jest ale trochę za mało pierwiastka własnego. Nie wyrzucam bo jeszcze sobie sprawdzę przy innej okazji.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Też mnie ta muza jakoś nie porwała dotąd, choć debiut i tak moim zdaniem lepszy niż to, co wcześniej grali na demosach, gdzie jest ot takie tam gruzowisko (nie mam pojęcia, gdzie tam ten Bolt Thrower) na rozpadających się instrumentach. Posłucham sobie jeszcze, zobaczymy.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Debiut zajebisty. Warmetalujący death, ale z takimi wpadającymi w ucho, przebojowymi riffami. Czasem to wjeżdża wręcz w jakąś speedową modłę. Ktoś powie, że się chyba rozpędziłem, ale posłuchajcie sobie raz jeszcze - jak te numery jadą rytmicznym, pradawnym riffem, który brzmi jakby zabłocić i zagruzować wiosło jakiegoś Agent Steel. Właśnie, pradawne riffy. Cały ten Inferno Deathpassion brzmi jak hołd dla brudnych, metalowych klasyków podziemia, od Sarcofago do Poison.
Panzer Division Nightwish