Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Re: Trauma

Zsamot rok temu

W kategorii wiocha 2023 liderem będzie postawa Traumy i odwołanie koncertu we wrocławskim klubie, bo na drugi dzień miał grać Malevolent Creation.
Dodajmy smaczku: kapela nie robiła przedsprzedaży biletów... Tylko bramka...
A oto oryginalny bełkot:
👉UWAGA - KONCERT WE WROCŁAWIU ODWOŁANY!!!👈
W związku z faktem, że klub Klub Łącznik w którym 23.09.2023 miał się odbyć koncert TRAUMA_official, zabukował u siebie na następny dzień inną death metalową imprezę, z żalem zdecydowaliśmy się odwołać nasz koncert w ramach jubileuszowej trasy " 35th Anniversary Tour 2023" we Wrocławiu. Przykre, że nikt z klubu nawet nie poinformował nas o tym fakcie, ale nie zamierzamy robić gównoburzy. Przyjedziemy w przyszłym roku i zagramy w innym klubie. Do trzech razy sztuka. Przepraszamy wszystkich tych, którzy nastawili się na spotkanie z nami, ale co się odwlecze to nie uciecze🤘.
Ja jeszcze takiego kuriozum nie widziałem... Za to reakcje w wątku "złoto.
https://www.facebook.com/TraumaOfficialPage
Czytać, póki są. ;-)
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.

Tagi:
Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind rok temu

Zaklinacze Gruzu:
"Death metal forever, ale musi być dzień przerwy". Nie wierzę."
Prawie się ze śmiechu popłakałem.

Niemniej, budzi się taka smutna refleksja i obraz starych metalowców, którzy kompletnie są niedostosowani do dzisiejszych standardów w mediach społecznościowych i nawet nie widzą jaką bekę wokół siebie generują i jak szkodą sobie wizerunkowo. I jak tu się później dziwić, że mimo iż w Polsce dobrej ekstremy nie brakowało,to przez długi czas w świadomości światowej istniał tylko Vader, Behemoth, Decapitated i trochę Hate?
Przecież z Hazael było to samo. Wielki powrót legendarnego w podziemiu zespołu, a później kręcenie afer na fejsbuku i generowanie beki, co się skończyło tym, że szybciej się reunion skończył niż zaczął. Co tam po drodze jeszcze było. Destroyers z januszowatymi tekstami?

Widziałem Traumę w tym roku i było nawet ok, mimo że jakoś za tym zespołem nie szaleję, ale jak człowiek czyta takie bóldupienie, bo klub śmiał sobie zabookować legendę z USA to ręce opadają :)
UP THE VERONICAS
KIERWA TAKE ME ON THE FLOOR TARARATA TARARARA
yog pisze:
2 lata temu
polerowanie niemca to kwestia zdrowotna!
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot rok temu

Ja ich widziałem lata temu kilka razy i było bosko. Po latach zobaczyłem na Summer Dying Loud i to była tragedia. Przy całym szacunku, ale obecne płyty są jakieś "rozmyte". Bardzo ciekawe, dopracowane, ale... Próżno tam szukać takich hitów jak na wcześniejszych rzeczach.

A co do aktywności w mediach: kiedyś Peter się wygłupił z kapturami, zebrał srogą lekcję, teraz jest tip top, Nergal to internetowy bywalec, reszta to już nie są dziadki i dają ogólnie radę. Niemniej trzeba by takie prowadzenie strony oddać jednak komuś z dystansem i pewnym poziomem samozachowawczego instynktu.

A tak wyszło... No właśnie. Totalna żenada.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
HUMAN
Tormentor

HUMAN 11 mies. temu

Udało mi się napisać gwiazdorowi Misterowi odpowiedni osobisty komentarz . Metal to nie perfumeria a tym bardziej przedszkole.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot 11 mies. temu

To jest kurwa żenujące, że aż żal... Niestety, przez FB napompowane ego, bo same lajki i serduszka... Biegam tu, jestem tu i uwierzyłem, że jestem boski.
Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind 11 mies. temu

Ja wcześniej w innym składzie nie miałem okazji widzieć. To co w tym roku na scenie zaprezentowali, to po prostu statyczny, poprawny występ bez grama szaleństwa (no, Mister gitarą wywijał jak Rob Vigna). Zabrakło mi w tym death metalu po prostu trochę śmierci.
UP THE VERONICAS
KIERWA TAKE ME ON THE FLOOR TARARATA TARARARA
yog pisze:
2 lata temu
polerowanie niemca to kwestia zdrowotna!
Awatar użytkownika
deathcrush
Tormentor

deathcrush 11 mies. temu

Patrząc na to z drugiej strony, dlaczego nie mieliby prawa koncertu odwołać? Nie było przesprzedazy biletów to po co mają dopłacać do koncertu? Wykalkulowali, że więcej ludzi pójdzie na MC. Ludzie w komentarzach oburzeni, a ciekawe ilu z nich chodzi na koncerty Traumy. Pamiętam jak odwołali koncert Behemoth w Bydgoszczy w trasie Rzeczpospolita Niewierna bo bilety nie zeszły w odpowiedniej ilości.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog 11 mies. temu

Oczywiście, że mają prawo. Wystarczyło napisać, że odwołują z obawy o słabą sprzedaż biletów, a nie dlatego, że klub sobie pozwolił koncert innego dnia zorganizować i by był luzik, jak sądzę nikt by się nie przypierdalał.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot 11 mies. temu

Dokładnie. Nikt nie ma pretensji o odwołanie, tylko o obarczanie winą... klubu.
Awatar użytkownika
deathcrush
Tormentor

deathcrush 8 mies. temu

Można już zamawiać "Neurotic Mass" na LP.

Obrazek

Wróć do „Death Metal”