Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Re: Throneum

Szajtan 2 lata temu

Deathmass Of The Gravedancer - premiera 05.08.2022 !
Obrazek
I am Satan's generation and I don't give a fukk.

Tagi:
deathwhore
Tormentor

deathwhore 2 lata temu

Nie, no miała premierę w 2007, coś kolega pierdoli.
Nebiros pisze:
4 lata temu
A w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus 2 lata temu

Reedycja...
deathwhore
Tormentor

deathwhore 2 lata temu

Trzecia albo i czwarta :)
Nebiros pisze:
4 lata temu
A w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog 2 lata temu

Dla prawdziwych maniaków i to godne odnotowania. Do zobaczenia pod sceną!
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
Wyrocznia
Master Of Puppets

Wyrocznia rok temu

Ja właśnie zakupiłem Morbid death tales ijaka to jest piwnica. Podejrzewałem ze będzie surowo, kupiłem płytę bez żadnej znajomosci dyskografii żeby się zaskoczyć, ale takiego chamskiego gruzu się nie spodziewałem. Brzmi na cd jak nadszarpnięta zębem czasu kaseta. Ale muzycznie naprawdę niezłe, taki ostry death metalowy łomot który za sprawą minimalistycznej produkcji sprawia że naprawdę miło się tego słucha. Bardzo fajne kawałki ,ktore nie wpadają same do głowy wiec będzie trzeba nad tym nieco przysiąść ,ale myśle że warto.
Bardzo dobre naprawdę polecam, i trochę rozumiem czemu to nie zdobyło aż tak szerokiej popularności bo granie nie dla każdego ,jak dałem posłuchać jednej osobie która woli nieco lżejszy metal to mówiła że dosyć męcząca ta muzyka. Polecam jeszcze raz.
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom 3 tyg. temu

No, kurwie syny i, niestety nieliczne, kurwie córki zakupiłem sobie najlepszy materiał Throneum, w sumie to trochę tak na żywioł, bo dawno nie słuchałem, ale pamiętałem, że to świetna płyta jest.

Obrazek

I tak właśnie jest, świetna a przy tym zajebista. Ogólnie to dość przystępna, chociaż jak ktoś sobie włączy po jakichś przebojach z radia, to może pomyśleć, że ło kurwa, jakie trudne granie. Ale jeśli tak się zdarzy, to polecam się wgryźć, bo to bardzo muzyczna, że tak powiem płyta. Metalowa w chuj, a jednocześnie pełna smaczków, psychodelicznych plam i dziwactw. Sam zespół raczej dotychczas szanowałem niż byłem fanem, bo poza splitem z Anetą Danutą nic mnie jakoś wybitnie nie porwało, ale ten albumik powyżej to potężny cios i, tak jak pisałem, dla mnie najlepsza płyta Throneum.
Panzer Division Nightwish
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog 3 tyg. temu

Wczoraj tęczowe krafty, dziś tęczowe Throneum. Czy jakoś tak.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Molotow 666
Tormentor

Molotow 666 3 tyg. temu

Split THRONEUM z ANIMA DAMNATA to sztos materiał! "Infernal Tanks Attack" !!! :twisted:
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask 2 tyg. temu

Nie porwali mnie nigdy bym się jakoś bardzo jarał niemniej powyższa płyta ze zdjęcia bardzo mi się podobała pamiętam - jak dla mnie w dobrym kierunku chłopcy skręcili i te 3 rozbudowane numery to był bardzo dobry pomysł. Tak sobie słucham dziś od rana i na prawdę bardzo pozytywne wrażenia. Chyba najlepsze zostawili na sam koniec bo 6ty snujący się, mroczny, zamykający kawałek Zeta.. wchodzi wręcz wybornie. Przez głowę przelatują różne doskonałości, w tym m.in. np stary Samael.
Z płyt które słyszałem zapamiętałem też w całości dobrą Organic Death Temple ale muszę poodświeżać też więcej albumów bo mam na kompie jedynie zrobionego tak zwanego składaka the best z ich dysko.
There's something growing in the trees__Through time war prevails_____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
________Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
____Face the consequence alone
____With honour - valour - pride

Wróć do „Death Metal”