Jak można powyżej przeczytać, trzeci album The Baneful Choir z końcem 2019. W NoEvDia.
Trochę stare info, ale może zaciekawi. Płyta no niestety nie dla mnie.Season of Mist ogłosił podpisanie umowy z nowym awangardowym zespołem black metalowym Lice. W skład zespołu wchodzą członkowie Shining i Teitanblood, a ich album Woe Betide You wyda 10 maja.
W skład Lice wchodzą muzycy Niklas Kvarforth (Shining) i J (Teitanblood), a także Kirill Krowli.
18.10.2019
NED050 - TEITANBLOOD - THE BANEFUL CHOIR - LP/CD
Skąd Ty te teksty bierzesz??DiabelskiDom pisze: jarmułka sama zlatuje z człowieka
Idealne podsumowanie.
Od żadnej płyty metalowej nie oczekuję, że będzie "ładna i przyjemna" więc nie, nie trafiłeśHajasz pisze: ↑rok temuTa płyta wie jaka ma być a jej jedyną wadą jest to, że ukazała się po arcyrewelacyjnej Death, którą na całe szczęście nie starali się na siłę przebić.
Najwyraźniej nie zrozumiałeś konceptu tego albumu albo do czego się bardziej skłaniam spodziewałeś się płyty ładnej i przyjemnej.
@nucleator w którym dokładnie numerze Musick'a jest ten wywiad?Przejrzałem sporo numerów magazynu i jakoś go nie znalazłem...Nucleator pisze: ↑rok temuPrzecież ten wywiad @yog to była jedyna rzecz ratująca tamten numer Musick Magazine. Naprawdę miałem bodajże z dwa numery tego czegoś i takiego dziadostwa to nawet w Metal Hammerze nie widziałem, jeśli chodzi o konwersacje z muzykami. Nie wiem, czemu narzekasz, świetna, intrygująca rozmowa zamiast standardowych pierdów pokroju "co was inspirowało" i "jak oceniasz swój najnowszy album".
A nadchodzącym albumem jaram się równie mocno co zapowiedzianym dzisiaj sequelem Vampires : The Masquerade Bloodlines.
Tu masz (sam wywiad, nie numer) jakby co: http://www.musickmagazine.pl/archiwa/6309