Eternal Grave - Mówiąc najprościej kop w ryj caterpillarem podkutym blachą dla dodatkowego bólu. Kop prosto z Argentyny, a dokładniej mówiąc z Buenos Aires. Kapele wyłonił mi znajomy, ze 3 lata temu i siadło za pierwszym.
Chłopaki nagrywają od 1995 roku, pierwszy długograj ukazał się 10 lat później. Muzycznie to brutalny def, bez zbędnego pierdolenia i ozdobników, co nie znaczy że muza jest prostacka... a w życiu! Dane mi było słyszeć tylko 2 albumy, Arquitectura del horror oraz Antología de la perversión i obydwie zmiotły mnie, jak wiatr podrywający do góry gazetę, w którą Adaś Miałczyński samogwałcił się przed snem, czy cokolwiek.
Do debiutu będę musiał sobie usiąść w najbliższym czasie i sprawdzić co mnie ominęło, a na nowości raczej nie ma co póki co liczyć. Na Metallum widnieją jako ''działalność zawieszona''.
Skład:
Yamil Yovine - Vocals ex-Social Shit, ex-Angkor
Ariel Martínez - Drums (1995-present) Amethyst
Marcelo Parolo - Bass (2001-present) Zoofilia
Diego "El Turco" Cortese - Guitars (2009-present) Morbid Suffering, Trepanador, ex-Bloodfiend, ex-Rigor Mortis
▼ Byli muzycy
Bruno Martínez - Bass
Diego Braña - Guitars ex-Prion
Marcelo Salusky - Bass (1995-1997, 1998-?)
Silvio Bilbao - Guitars (1995-?), Vocals (1995-1998)
Juan Pedro Morello - Guitars (1997-?)
Marcos Bustamante - Vocals (1998-?)
Diego Braña - Guitars ex-Prion
Marcelo Salusky - Bass (1995-1997, 1998-?)
Silvio Bilbao - Guitars (1995-?), Vocals (1995-1998)
Juan Pedro Morello - Guitars (1997-?)
Marcos Bustamante - Vocals (1998-?)
1995 - Demo 96 [demo]
1999 - Demo (15/8/99) [demo]
2005 - Obras de una mente enferma
2009 - Arquitectura del horror
2011 - Horror en vivo [video]
2013 - Antología de la perversión
Klasycznie, link jeśli ktoś nie słyszał:
A Wy znaju? słuchaju? spluwaju?
MA: https://www.metal-archives.com/bands/Et ... rave/37226
EDIT.
co tu taka cisza? Sam sobie ten temat załozylem, czy jaki chuj? Przeca ja ich znam. Wam wylomic chcia;e,m.. Sprawdzcie bo warto:)przeca tp wpierdool jest o początku do konca. No kurwa!Przepraszam za styl pisamia ale zapomnialem byc trzezwyn,