Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Altar Of Gore

Hajasz

Obrazek
Nie ukrywam, że spore wrażenie zrobił na mnie jednoosobowy Altar Of Gore swoim debiutem, który właśnie się dzisiaj ukazał. Pierwotny, obskurny, duszny death metal. Okrutne psychotyczne brzmienie, mocno wyeksponowany bas, morderczy growl. Kawałki nie schodzą poniżej 5 min i utrzymane są w średnio wolnych tempach ale zdarzają się chwilę kiedy ten moloch się rozpędza wpadając w swoim pierdolonym obłąkaniu w chaotyczne solówki.

Połączenie Beherit i Autopsy ? Brzmi jak szaleństwo ale taki ma być death metal. Pozostaje tylko poszukać płyty fizycznym nośniku.

Skład:
Acolyte of the Foul Ones - All instruments, Vocals Damnation Lust, Death Fortress, Grave Spirit, Jaws of Hades, Lux Absentia, Malefaction, Massive Retaliation, Senobyte, DSS (live), Siege Column (live), ex-Dethroned Emperor, ex-Nefarious Cabal, Killing Technology, ex-Replicant, ex-Stressed Out
Joe Aversario - Guitars (lead) Abazagorath, Blasphematory, Burial Stone, Damnation Lust, Death Fortress, DSS, Eternal Fuzz, Jaws of Hades, Malefaction, Massive Retaliation, Senobyte, Siege Column, ex-Dethroned Emperor, ex-Misanthropy Legion, ex-Angelcide, ex-Northern Myst, ex-Necrofog, ex-Softdov, ex-Stressed Out
▼ Muzycy koncertowi
Warhead - Drums (2019-present) Abazagorath, Blasphematory, ex-Warhead, ex-Bitter Peace, ex-Immolith, ex-Discordance Axis
Shawnslaught Skullkrusher - Guitars (2019-present) DSS, Siege Column
Dyskografia:
2017 - New Jersey Metal Attack Vol. 2 [split]
2018 - Demo [demo]
2019 - New Jersey Metal Attack Vol. 4 [split]
2020 - Obscure & Obscene Gods

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Al ... 3540427364
BC: https://altarofgore.bandcamp.com/music
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Pioniere
Moderator globalny

Pioniere

Posłuchałem se wczoraj dwa razy - zajebisty debiut! A przed tym, jakoś zanim założono temat, nie wiem czemu ta ich "prostacko chwytliwa nazwa" i jednoosobowy skład nagrywający, który przeważnie mnie nie zadowala, odepchnęły mnie od zespołu, choć zwyczajowo pobrałem, jak każdą nowość z gatunku. A tu patrze potem jest @Hajaszowy temat. A po wysłuchaniu okazało się, że to taki cios!!!

Brać i słuchać mnie tu wszyscy!!!
Molotow 666
Tormentor

Molotow 666

Właśnie to ALTAR OF GORE odsłuchuje... :roll: :twisted:
Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Szajtan

Po całkiem niezłym debiucie w roku poprzednim Altar Of Gore powrócił z demówką Infinite Visions Of Violence.
I am Satan's generation and I don't give a fukk.
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Ostatnie z weekendowych ogłoszeń parafialnych to drugi album bohaterów tematu. Musimy poczekać do 17 maja aby zostać zmasakrowanym przez Litanies of the Unceasing Agonies.

Obrazek
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Ależ ten album to jebany cios. Wszystko to co na debiucie zagrało tutaj zostało zachowane. Dalej kawałki niczym opusy po ponad 5 min każdy, dosyć mocno zbasowane brzmienie i wokal tym razem bardzo mocno w stylu debiutu Immolation. Średnie tempo dalej na topie ale za to pojawiają się okazjonalne wjazdy szaleńczych solówek takich mocno chaotycznych. Kierwa dla takich albumów Wacław grzmi i ciągle chce więcej bo mało.
GRINDCORE FOR LIFE
HUMAN
Tormentor

HUMAN

Zaraz odpalam .