Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Altar Of Gore

Hajasz 3 lata temu

Obrazek
Nie ukrywam, że spore wrażenie zrobił na mnie jednoosobowy Altar Of Gore swoim debiutem, który właśnie się dzisiaj ukazał. Pierwotny, obskurny, duszny death metal. Okrutne psychotyczne brzmienie, mocno wyeksponowany bas, morderczy growl. Kawałki nie schodzą poniżej 5 min i utrzymane są w średnio wolnych tempach ale zdarzają się chwilę kiedy ten moloch się rozpędza wpadając w swoim pierdolonym obłąkaniu w chaotyczne solówki.

Połączenie Beherit i Autopsy ? Brzmi jak szaleństwo ale taki ma być death metal. Pozostaje tylko poszukać płyty fizycznym nośniku.

Skład:
Acolyte of the Foul Ones - All instruments, Vocals Damnation Lust, Death Fortress, Grave Spirit, Jaws of Hades, Lux Absentia, Malefaction, Massive Retaliation, Senobyte, DSS (live), Siege Column (live), ex-Dethroned Emperor, ex-Nefarious Cabal, Killing Technology, ex-Replicant, ex-Stressed Out
Joe Aversario - Guitars (lead) Abazagorath, Blasphematory, Burial Stone, Damnation Lust, Death Fortress, DSS, Eternal Fuzz, Jaws of Hades, Malefaction, Massive Retaliation, Senobyte, Siege Column, ex-Dethroned Emperor, ex-Misanthropy Legion, ex-Angelcide, ex-Northern Myst, ex-Necrofog, ex-Softdov, ex-Stressed Out
▼ Muzycy koncertowi
Warhead - Drums (2019-present) Abazagorath, Blasphematory, ex-Warhead, ex-Bitter Peace, ex-Immolith, ex-Discordance Axis
Shawnslaught Skullkrusher - Guitars (2019-present) DSS, Siege Column
Dyskografia:
2017 - New Jersey Metal Attack Vol. 2 [split]
2018 - Demo [demo]
2019 - New Jersey Metal Attack Vol. 4 [split]
2020 - Obscure & Obscene Gods

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Al ... 3540427364
BC: https://altarofgore.bandcamp.com/music
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Pioniere
Moderator globalny

Pioniere 3 lata temu

Posłuchałem se wczoraj dwa razy - zajebisty debiut! A przed tym, jakoś zanim założono temat, nie wiem czemu ta ich "prostacko chwytliwa nazwa" i jednoosobowy skład nagrywający, który przeważnie mnie nie zadowala, odepchnęły mnie od zespołu, choć zwyczajowo pobrałem, jak każdą nowość z gatunku. A tu patrze potem jest @Hajaszowy temat. A po wysłuchaniu okazało się, że to taki cios!!!

Brać i słuchać mnie tu wszyscy!!!
Molotow 666
Tormentor

Molotow 666 3 lata temu

Właśnie to ALTAR OF GORE odsłuchuje... :roll: :twisted:
Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Szajtan 2 mies. temu

Po całkiem niezłym debiucie w roku poprzednim Altar Of Gore powrócił z demówką Infinite Visions Of Violence.
I am Satan's generation and I don't give a fukk.

Wróć do „Death Metal”