Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Necrofagore

Hajasz

Obrazek

Obrazek

Peruwiańscy skurwiele grający death metal po szwedzku. No i właśnie ten szwedzki death metal zapewne większość zaraz sobie przypisze do standardowych nazw a tu taki chuj!!! Nie wiem jak grali na początku bo właśnie dzisiaj katowałem cały dzień jak się okazało drugi album Into the Gloom of the Buried Valley. No i dawno tak zajebistego Grave nie słyszałem a w dodatku to taki Grave z ostatnich płyt, które są mi obojętne. A tu ekipa zapierdala takim soundem i poprawia świetnym wokalem, że nie sposób wyłączyć albumu. W ten taki oto sposób płyta kręciła się z dobre 5-6 razy a ja już prawie na pamięć znam te wszystkie hity. No kurwa hity powiem bo takie riffowanie na moshing idzie a pomiędzy elegancko wpleciona melodia taka zgniła, że ciężko ustać w miejscu. Sekcja rytmiczna pulsuje, że aż miło a surowe baniaki wybijają autopsowe rytmy. Szybko muszę się zabrać i obadać debiutancki album i demko bo zdaje się, że Peru nie tylko Hadez'em stoi. BC brak a na YT z nowego albumu pojedyncze kawałki więc nic nie wstawię.

Skład:
Nun'sfucker - Vocals, Guitars (lead) (2007-present) Demoniac Slaughter, Eternal Exhumation, Impalement, ex-Gore (live)
AnHelles - Drums (2009-present) Demoniac Slaughter, Narkan, Signs of the Evil, ex-Putrid, ex-Two Face Sinner, ex-Gore (live)
Ripping Soul Collector - Bass (2019-present) Nekromantik, Tormented, ex-Morbid Slaughter, Agresor, ex-Sexorcist, ex-Signs of the Evil
Sadistik Kali - Guitars (rhythm) (2019-present) ex-Lament Christ, ex-Tunjum
▼ Byli muzycy
Daniel - Drums
Lord Belial - Drums
Morbid Julio - Guitars
Mad Butcher - Guitars (formerly bass) Impalement, ex-Putrid
Erick Nuke - Bass (2010-?) ex-Teratos
Dyskografia:
2010 - Slow Rotting [demo]
2013 - Macabre Finding
2020 - Into the Gloom of the Buried Valley

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Ne ... 3540320717