deathwhore
Tormentor

Fetor

deathwhore

Obrazek
Cóż, ja ogólnie slam to lubię bardzo czasem, nie za często. Do Fetora kiedyś tam już próbowałem podchodzić, ale widać wtedy nie trafili w swój czas. Dla odmiany wczoraj widziałem ich na żywo i bardzo przyjemnie się zaskoczyłem. Sporo szybkich i średnio szybkich, motorycznych temp przeplatanych klasycznymi slamowymi breakdownami. Właśnie klasycznymi, w chuj ciężkimi i bujającymi, a nie nowomodnie rwanymi. Brzmienie czytelne, ale jednocześnie podziemne, a nie modern brutal death metal błyszczące jaja. Katuję sobie ich materiały na fali zadowolenia z występu scenicznego. Wokal to spore ilości świni, ale nie razi, bo to niska świnia a nie piszczenie. Bardziej razi to, że chłop ma warunki jebnąć głosem naprawdę nisko, ale w miksie brzmi płasko, jakby mu tam na korekcji przycięli pasmo.

Skład:
Jacek Gut - Drums (2014-present) Darzamat, Depopulate, Nuclear Vomit, ex-Mental Execution, Unanswered, ex-Banisher, ex-Dira Mortis (live)
Jakub Ryt - Guitars, Bass (2014-present) ex-Mental Execution, ex-Deviation, ex-Sphere, ex-Banisher (live)
Ojciec - Vocals (2014-present) Bottom, Ojciec Dyktator, Nuclear Vomit (live), ex-Deviation
Bishop - Bass (2018-present) Depopulate
▼ Byli muzycy
Beton - Bass (2016-2018) Mesmerized, Nex, Sphere, Uneven Torment, ex-Anticipate, ex-Gortal, ex-Neuronia
▼ Muzycy koncertowi
Bishop - Bass (2014-2015) Depopulate
Armagog - Bass (2015-2016) A.H.P., Embrional, F.A.M., Inferno, Throneum, Azarath (live), ex-Arkona, ex-Call ov Unearthly, ex-Christ Agony, ex-Diabolicon, ex-Exhalation, ex-Mystes, ex-Taran, ex-Witchfuck, ex-Offence (live), ex-Enclave, ex-Vociferous, ex-Suffering
Dyskografia:
2015 - Human Abattoir [split]
2016 - Abandoned Hope
2018 - No Poems Just Slam [live]
2019 - Onset of Horrendosity [split]

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Fetor/3540396783
BC: https://fetor.bandcamp.com/releases
Nebiros pisze: 5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian