Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

dj zakrystian pisze: 2 tyg. temu Ogólnie to jest wszystkiego za dużo i się w dupach przewraca. Kucom też, bo mają 2137 premier tygodniowo. A płyta jest niezła. I dlatego za 2 tygodnie nikt nie będzie jej pamiętał. Komuno i kasety, wracać proszę.
Właśnie przesłuchiwałem sobie audycję Jarka z Trójki "Ciężko na sercu" i Demon z Frontside wspominał, że nie korzysta ze Spotify, bo by wpadł w ciąg poznawania ciągle nowych rzeczy... Coś w tym jest. Brak czasu na poznawanie poszczególnych pozycji, bo zaraz kolejne...
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Też nie korzystam ze Spotifaja i tego typu rzeczy. Wystarczy YT i forum, a i tak mam zapisane za dużo rzeczy do sprawdzenia.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

dj zakrystian pisze: 2 tyg. temu Też nie korzystam ze Spotifaja i tego typu rzeczy. Wystarczy YT i forum, a i tak mam zapisane za dużo rzeczy do sprawdzenia.
To wszystko ma swoje +/-. Taki Montrosity mi się np. wyświetla w radarze premier... Poza tym słuchanie poza dodam jest naprawdę fajniejsze z bogatą biblioteką.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.