Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Cryptic Hatred

Hajasz

Obrazek

Obrazek

Kierwa patrzę na zdjęcie chłopaków i momentalnie zapala się napis Finlandia z dopiskiem rok 19..

Właśnie kilka tygodni temu chłopaki wysmażyli swój debiut o mile łechcącym tytule Nocturnal Sickness, gdzie jak przystało na scenę fińską grają w chuj po amerykańsku z Cannibal Corpse pod przywództwem. Ja jakoś z CC nigdy nie miałem lekko ale oni chyba to wiedzą i napierdalają klimaty z pierwszej płyty z posypką dwójki od CC. Mlask, mlask, mlask jak to im zajebiście wyszło. Cały album to typowy mosher, gdzie łeb powinien zostać upierdolony już po pierwszym kawałku. Jak pięknie tu jadą te thrashowe pochody, centrale stukają jak koniki u jakiegoś rolnika na Podlasiu a potem jest o firmowe zwolnienie i jazda na wiatrak Corpsegrindera. Gitary wycinają rasowe solówki do tego pochodu sekcji rytmicznej. Pozostał jeszcze wokalista, który jedzie pod Krzycha z jego dni chwały. Co to się kierwa porobiło aby smutne ludki z północy napierdalali Cannibal'a jak za najlepszych czasów.

Skład:
Miska Hagelberg - Bass (2019-present)
Tatu Saves - Drums (2019-present)
Jami Lamio - Guitars (2019-present)
Eemil Lajoma - Guitars, Vocals (2019-present)

Dyskografia:
2020 - Free from the Grave [demo]
2021 - Vile Execution [single]
2021 - Full of Hate [single]
2022 - Stench of the Dead [single]
2022 - Nocturnal Sickness

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Cr ... 3540470577
BC: https://cryptichatred.bandcamp.com/music
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Opis zachęca i będzie słuchane. Tylko z tymi Cannibalami to jest tak, że debiut to zwierzęce napierdalanie i barbarzyństwo a drugi CC to już zimna precyzja w zadawaniu śmierci. Nie wiem o co dokładnie chodzi, ale tu chyba będzie coś wypośrodkowanego.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Posłuchane. Bardzo przyzwoity, grobowy death metal, tylko tych Cannibali ja tu za bardzo nie słyszę.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem