Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Funeral Vomit

Vexatus

Obrazek
Funeral Vomit to zajebiście klimatyczny Death Metal z Kolumbii. Wolne i średnie tempa, obskurne i syfiaste brzmienie oraz fenomenalne wokalizy, które robią naprawdę świetną robotę. Na koncie demko, split i debiutancka EPka zatytułowana po prostu "Funeral Vomit". Demo im wyszło nawet całkiem nieźle, ale dopiero na EP pokazali co potrafią. Polecam!

Obrazek
Skład:
H. Mortum - Bass (2020-2022, 2022-present) Cultus Sanguinem Maledicta, Nefariüs, Soldados del Infierno, ex-Black Communion, ex-Theurgia, ex-Iscaron (live)
J. Incinerator - Drums (2020-present) Butchery, Crucifixor, Galil, Incinerating Prophecies, Kampfwagen, Sinistrosis, Torment, ex-Carnificial
O. Vomit - Guitars (2020-2022, 2022-present), Vocals (2020-present), Bass (2022) ex-Black Communion
Y. Crucifixor - Guitars (2022-present) Crucifixor, Kampfwagen, Iscaron (live), ex-Serpent of Eden, ex-Theurgia

Dyskografia:
2020 - Necrophoric Infestation [demo]
2021 - Necrophoric Decomposition [split]
2021 - Chants of Morbid Excruciation [split]
2022 - Funeral Vomit [EP]

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Fu ... 3540475334
BC: https://funeralvomit.bandcamp.com/music
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Nazwa urocza, trzeba będzie obadać.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Decior z samplami z horrorów to nie jest to mój ulubiony nurt, ale można sobie potupać do tej epki z 2022. Wokal faktycznie daje radę.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Szajtan

Dziś odbyła się premiera debiutanckiego albumu o nazwie "Monumental Putrescence".

Death metal po linii Autopsy czy Mortician zainfekowany war metalem.
I am Satan's generation and I don't give a fukk.
Awatar użytkownika
darnoksss
Master Of Reality

darnoksss

Szajtan pisze: rok temu Dziś odbyła się premiera debiutanckiego albumu o nazwie "Monumental Putrescence".

Death metal po linii Autopsy czy Mortician zainfekowany war metalem.
Wokalnie mega mi się to kojarzy z Sarcofago, zajebiste!
polki nie dawajcie polakom, dawajcie arabom
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Bardzo czekałem na ten album i... wszystko co było pisane do tej pory poszło w chuj. Nie ma wolnych i średnich temp (no może czasam są ale generalnie po całości dominują szybkie akcje). Sampli z horrorów brak. Death metal po linii Autopsy czy Mortician zainfekowany war metalem kierwa kto takie bzdury wymyśla!!! Pozostało obskurne zapiaszczone brzmienie, syczące blachy i growl niczym mega szeptacz. Nie mam pojęcia, na którym Sarcofago jest taki wokal ale już kultowe demo Shub Niggurath mocno pachnie. Mortician na szczęście jest tu znikome ale już takie szwedzkie Crematory uuu no ładnie się panoszy. Elegancką lutę sprzedał na koniec roku Dave i niestety ale trzeba zamówić. Melomani metalowi niech sobie odpuszczą i zaczekają na noworoczny koncert wiedeńskiej orkiestry.
GRINDCORE FOR LIFE